INTIM RÖVIDHÍR

Erős motor hajtja a vízálló vibrátort

2011. április 17., vasárnap 20:19

A Jimmyjane vibrátorcsalád egy újabb designdarabbal bővült, piacon a vízhatlan, újratölthető tesó, ami majdnem olyan, mint az eredeti.

A híres vibrátorkollekció új tagja a FORM4 vízálló és tölthető vibrátor, melynek alakja az emberi testet kopírozza. Persze ez is felülmúlhatatlan szexuális élményt garantál, benne egy erős motor generálja az édes vibrációt, az érzés pedig majdnem olyan, mintha férfival érintkezne az ember.

A kütyü kívül-belül helytáll, a test valamennyi erogén pontját izgatni lehet vele, flexibilis kialakításának köszönhetően még G-pont masszázshoz is ért. Használata egyszerű, a vezérlőfelület pont ott van, ahol lennie kell, vagyis kéznél. Ára picit borsos, 145 dollárt kérnek érte.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta