INTIM RÖVIDHÍR

Vibrátorral üsd ki a királynőt!

2011. március 15., kedd 18:37

Sakk és szex: túl sok közös nincs a két műfajban, leszámítva talán azt a 7000 dolláros sakk-készletet, melynek bábui precíz megmunkálással készített szexjátékok.

Az amerikai székhelyű Aruliden tervezte azokat a sakkbábukat, ahol az análfüzér alakú futó, a legömbölyített gyalog vagy a csúcsos király egy-egy designdildó, ami orvosi szilikonból, arany futtatással, a Kiki de Montparnasse számára készült. A különleges szexjáték ára $7,000-ra rúg, ami jelzésértékű, ugyanis eszes, gazdag és szexuális férfiak számára tervezték a készletet, akik megengedhetik maguknak ezt a fajta luxust. Ami azonban a termékismertetőből már nem derül ki, hogy ebben az esetben a játékszabályok miképp alakulnak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta