INTIM RÖVIDHÍR

A tinédzserek újra vitatkoznak

2011. január 25., kedd 10:17

Január 26-án szerdán újra U26 Vitaszínház, ahol a tinédzserek jog, igazságosság, önbíráskodás, halálbüntetés és felelősség kérdéseire keresik a választ. Vitázz te is!

Szinte minden egyes nap hallani valamilyen fiatalkorúakat érintő, általuk elszenvedett vagy elkövetett bűnesetről, mely felforgatja a médiát. Diáklány durván bántalmazza iskolatársát, 17 éves fiút darabolnak fel, szórakozóhelyen taposnak agyon fiatal lányokat, túlzsúfolt kocsiban utazó, Budapesten nem ismerős fiatalok hajtanak fel rossz irányban egy hídra, mely aztán több ember halálát okozza. Ki ezért a felelős? Kit kell megbüntetni, és mit érdemelnek? Van, ami ezek közül csak baleset? Van olyan bűn, ami bocsánatos?

Ezekre és sok más kérdésre is megpróbálnak választ találni a fiatalok a Kerekasztal Színház Társulat tagjainak segítségével. Időpont: 2011. január 26., szerda 18:00, Helyszín: U26 Clubshop, 1065 Budapest Teréz krt. 55-57. (Eiffel tér)

A Vitaszínházról

A fiataloknak mindenről van véleményük. Szeretnek vitázni, érvelni akár a végsőkig, hogy saját igazukat bizonygassák. Hinni valamiben, az egy dolog, de meggyőzni másokat a saját igazunkról, esetleg engedni a másik véleménynek, beismerve, hogy talán rosszul gondoltuk addig, már sokkal nehezebb. Az U26 Vitaszínház pont erről szól, az U26 djuice clubshop hol csatatérré, hol pedig a felismerés síri csöndjének színhelyévé alakul.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta