Király Viktorral indul a MOVE IN! SESSIONS koncertsorozat

Különleges koncertsorozattal ünnepli új lakóparkjait a Metrodom!

A Metrodom a hazai lakóingatlan-fejlesztés egyik legmeghatározóbb szereplőjeként az építészet és a zene tisztelete mellett szeretné közelebb hozni egymáshoz az újonnan átadott épületeibe költözőket. Éppen ezért az idei évtől fogva lakóparkjainak megépülését és átadását figyelemre méltó koncertekkel ünnepli meg!

metrodom banner

A kezdeményezés egyik fő célja a zene és az építészet szorosabb kapcsolatára való reflektálás, hiszen, ha jobban megnézzük, sokban hasonlítanak egymáshoz: ha a hangokat szenvedéllyel és szakértelemmel rendezzük egymás mellé, abból gyönyörű dallam lesz, ha pedig a legmagasabb minőségű alapanyagokat komponáljuk össze szakértelemmel, akkor kiemelkedő épületek születnek meg!

A valódi otthonteremtés a Metrodom számára nem ér véget a kulcsátadással: az otthonok megépítése mellett szeretné, ha lakóparkjai pezsgő élettel telnének meg és az ott élők jó hangulatú közösséget tudnának kialakítani egymással, hiszen a lakók beköltözésével válhatnak a korábban megálmodott épületek élettel teli otthonokká. Ebben a közösségszervező folyamatban nem csupán az erre alkalmas, a Metrodom által kreált közösségi terek adnak platformot, hanem különféle színes események is.

A Metrodom által szervezett események, koncertek idén nyáron első körben rögzített formában, online lesznek elérhetők és követhetők, emellett tervezik, hogy a lakók élőben is élvezhetik majd a különleges eseményeket a jövőben átadott lakóparkokban.


A Metrodomnál mindent megteszünk azért, hogy igazi, szerethető otthonokat teremtsünk, ahol bárki új fejezetet indíthat az életében. Ennek fontos részét képezi, hogy a legmodernebb technikai vívmányok alkalmazásával valóban környezetkímélő és energiatakarékos lakóparkokat alkotunk, amelyekben kiemelt szerepet kapnak a közösségi terek. A Metrodom otthonaiban megtalálhatók kellemes hangulatú belső parkok és kényelmes tetőteraszok, közösségi nappalik, fitnesztermek, és szauna vagy akár medence: ezek mind-mind olyan pontjai egy lakóparknak, ahol az ott élők összejöhetnek és kapcsolódhatnak egymáshoz, ahol új barátságok szövődhetnek. Ennek a gondolata indította el a Move in! Sessions koncertsorozatot is, amelynek első részeit ideiglenesen digitálisan lehet majd követni, a későbbiekben pedig remélhetőleg az egyes épületeink lakóközösségével együtt lehetünk részesei a minőségi élményeknek

– meséli a kezdeményezés hátteréről Boskovitz Nikolett, a Metrodom marketing vezetője.

ME 2006 129 Metrodom koncertek kiralyviktor insta 0623

Az izgalmas Move in! Sessions koncertsorozat első helyszíne az Újpest központjában található Metrodom Panoráma, a sorozat legelső vendége pedig Király Viktor, aki a Metrodom Panoráma lakópark 16. emeleti luxuslakásának teraszán adott különleges és exkluzív koncertet, az erről szóló videót pedig június 29-én, a Nemzetközi Duna Nap estéjén osztották meg a Metrodom YouTube-csatornáján.

ME 2006 129 Metrodom koncertek kiralyviktor 1 0622

A 632 lakásos Metrodom Panoráma lakópark teraszáról nem mindennapi látvány tárul elénk, hiszen a dunai panoráma mellett az egész városra gyönyörű a kilátás! A négy ütemből és 17 emeletes lakótornyokból álló lakóparkot idén adták át, amely szintén bámulatos látványt nyújt: a homlokzatokra összesen 170 fát és 3000 méternyi cserjét, összesen nagyjából 10 000 növényt telepítettek, ráadásul az alacsonyabb épületszárnyak tetejét is zöld növényzettel ültették be! Az épületeken kívül-belül futónövények ezreivel találkozhatunk, amelyek a tervek szerint idővel 25 méter magasra futnak majd fel. A növények vízellátásáról automata öntözőrendszer gondoskodik, elsősorban a ciszternákban összegyűjtött esővíz felhasználásával.

MWP 2937

A koncertek további részleteiért látogasson el a www.metrodom.hu/move-in-sessions weboldalra, a Metrodom otthonairól pedig a www.metrodom.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők!

Oszd meg másokkal is!
Mustra