Letisztult, modern: ez az új KIKA!

A KIKA felújítási projektje újabb állomásához érkezett: megújult a Róbert Károly krt..-i áruház.

Közel 14.000 m2-es eladótér, kibővült játszóház, új étterem és konyha várja a vásárlókat.

A Róbert Károly krt Lehel úti KIKA lakberendezési áruház a '90-es évek elején nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt még Michelfeit bútoráruházként 24.000 m2-es alapterületen. Az 1999-es felvásárlás után az áruház rövid átépítése következett, és 2000-ben már KIKA áruházként nyitott újra.

IMG 20170831 180834

Az elmúlt 17 év alatt az áruház a KIKA Lakberendezési Kft. egyik legfontosabb áruháza, vezérhajója lett, ahol 3 szinten, közel 14.000 m2 eladótéren várják a vásárlókat. A vásárlói igényeknek és elvárásoknak való megfelelés érdekében 2017-ben a vállalat az áruház teljes átépítése, felújítása mellett döntött.

IMG 20170831 180822

A májusban indult felújítási munkálatok eredményeként új mozgólépcsők teszik kényelmesebbé az áruházon belüli közlekedést, így az eladótér két szintje mindkét irányban könnyedén elérhető. A gyerekeknek készült játszóházi rész kibővült és a második szinten kapott új helyet, közel az étteremhez. Az épület pedig energetikailag és gépészetileg is korszerűbb lett. Az új belső tér kialakításában a nemrég megújult soroksári áruházra hasonlít szellős, jól áttekinthető, letisztult elrendezésével. Az átalakulás itt még nem áll meg: 2018-ban folytatódik a modernizáció, ekkor nyúlnak majd hozzá az épület külső homlokzatához is.

A KIKA 7 magyarországi üzlete közül nem ez az egyetlen, amely ilyen nagyfokú átalakuláson megy keresztül: korábban a soroksári áruház újult meg, nemsokára pedig a budaörsi következik a sorban.

További Információ Itt!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek