Farmer hét a Premier Outletben: vásárolj akár 70% kedvezménnyel!

Zanza!

A farmer régóta divatos viselet. Ha feldobnád ruhatáradat pár új farmerruházattal, gyere el szeptember 11. és 17. között a Premier Outletbe, ahol a Farmer hét ideje alatt a vezető farmermárkák akár 70%-os kedvezményekkel várnak. Töltsd fel gardróbodat a legtrendibb darabokkal!

Több vezető farmermárka egy helyen!

Farmerruházatból rengeteg stílus fellelhető, az anyag vastagságán át a színéig, a koptatásának, esetleges szaggatottságának mértékéig bármilyet választhatunk a Premier Outlet üzleteiben. A Levi's, Retro, Mustang, Devergo, Replay, Gas, Pepe Jeans és Tom Tailor Denim vezető farmermárkák teljes körű férfi és női ruházati, cipő és farmer kínálatában széles választék tárul elénk.

A farmer lehet laza és elegáns is!

A hétköznapi és alkalmi stílus képviselői egyaránt megtalálhatják kedvenc darabjaikat, hiszen a Premier Outlet farmermárkái minden alkalomra olyan alapdarabokat kínálnak, melyekkel igazán kifejezhetjük stílusunkat. Egy laza boyfriend jeans egyszerű trikóval, tornacipővel igazán komfortos és tökéletes viselet olyan programokra, ahova nem szükséges elegánsan felöltözni. A meetingek, az irodai munka azonban megkövetelik az alkalmi megjelenést, ilyenkor válasszunk egyszerű slim vagy skinny farmert. Kombináljuk egy divatos fehér inggel, blézerrel, magassarkúval és indulásra készen állunk!

Túl a farmernadrágon

Farmeranyagból nem csak nadrágot választhatunk, hiszen a szoknya, a dzseki, illetve az ing is újra divatba jött. A farmerszoknya inkább nyári viselet, de a dzsekit és az inget az év bármely napján hordhatjuk. Ha kicsit fel akarjuk dobni a stílusunkat, bátran viseljük kiegészítőként a farmerdzsekit egy hűvösebb estén, vagy akár télen pulcsi helyett!

Ha kedvet kaptál egy új nadrághoz, esetleg megnéznéd, milyen szetthez áll jól a farmerkabát, ugorj el a biatorbágyi outletközpontba szeptember 11. és 17. között, hiszen a Farmer hét alatt akár 70% kedvezménnyel vásárolhatsz. Frissítsd fel velünk gardróbodat és légy te a legtrendibb idén ősszel is!

Blogmustra