Ne hagyd ki a Magyar Nagydíj utáni legnagyobb bulit!

Az elmúlt 9 évben számtalan pilóta, szépségkirálynő, zenész, műsorvezető és más celebritás is megfordult már a Symbol GP Afterpartyján, a fergeteges zene pedig Myra Monoka-nak, Hamvai PG-nek és csapatának köszönhetően idén is garantált lesz.

Egy este, amikor a legnagyobb Forma-1 rajongók, vagy épp a pilóták mellett az ország legszebb hölgyeivel bulizhat együtt a nagyérdemű, méghozzá olyan lemezlovasok zenéire, akik az elmúlt években több ezer embert mozgattak meg Budapest legjobb clubjaiban. Ez bizony nem más, mint a Magyar Nagydíj után megrendezésre kerülő legnagyobb party, a THE GP AFTERPARTY, mely július 30-án vasárnap este 10 órától kerül megrendezésre, méghozzá idén 9. alkalommal a méltán exkluzív Symbol Budapestben.

...hogy pontosan mi várható ezen az estén? Az alábbi videóból kiderül!

Az eseményre az ide évben is már számos szépség jelezte részvételét, többek között a Miss Universe Hungary döntősei!

image1

De nézzük, hogy az elmúlt 9 évben még milyen hírességek fordultak meg ezen a partin! A szépségeknél maradva a korábbi Magyarország Szépe első helyezettje Kulcsár Edina is itt bulizott a döntősökkel, de olyan közismert magyar hölgyek is tiszteletüket tették már ezen a partin, mint Dukai Regina, Horváth Éva, Sarka Kata, vagy Pintér ”Ada” Adrienn.

image2

Természetesen nemzetközi szépségek is tűntek már fel, mint például Jean-Eric Vergne (az egykori Toro Rosso pilóta) barátnője, a dj és modell Petra Silander, aki a lemezjátszók mögött is megmutatta magát.

image3

Nem utolsó sorban a férfiak közül, olyan nemzetközi hírességek bukkantak fel, mint Eddie Jordan, Lewis Hamilton, Jaime Alguersuari, Nico Rosberg, Kimi Raikkönen, Felipe Massa, Rubens Barrichello, Giancarlo Fisichella (aki szintén a lemezjátszók mögé lépett, méghozzá egymást követő 2 évben is), valamint a világ leggazdagabb emberének a fia Carlos Slim Jr., aki ugyancsak megmutatta dj tudását.

image4

A magyar autó-motorsport is gyakran képviseli magát ezen az afterpartyn, a korábbi alkalmakon Bús Edinát, Talmácsi Gábort, Michelisz Norbertet, és Kiss Norbertet láthattuk megjelenni, ugyanakkor a technikai sportolókon kívül ismert magyar nevek is feltűntek már, mint például Győrfi Pál, Árpa Attila, vagy a Hooligans-es Kiss Endi.

A zenéről az idei évben újra arany korát élő Hamvai PG mellett a szépséges hangú és megjelenésű Myra Monoka, valamint Haida, Fatboy, Toto Jr gondoskodik majd.

Azt pedig, hogy milyen hírességek tűnnek majd fel, kíváncsian várjuk majd a rendezvény utáni fotógalériából!

Ne maradj le erről az igencsak fergetegesnek ígérkező buliról, hiszen ilyen mindössze egyszer van egy évben! A jegyek és VIP asztalok online is elérhetőek az xtickets.hu oldalon, már 10 EUR-tól! További részletek: http://www.symbolbudapest.hu/the-gp-afterparty-2017.html

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/432862163763217

Oszd meg másokkal is!
Mustra