Ismét dübörög a drum&bass a Parkban

Július 22-én másodjára izzasztják meg a Budapest Park közönségét a hazai drum&bass fenegyerekei, a Brains. A csapat itt mutatta be legújabb lemezét, most megpróbálják még tovább pörgetni a bulit.

Ott voltál a lemezbemutatót, de többet akarsz? Vagy éppen lemaradtál és azóta siratod az élményt? Most itt a lehetőség, hogy a lemezbemutatóhoz hasonló, bomba buliban legyen részed! A Brains koncertjei felérnek egy vadabb edzéssel: ugrálás, guggolás, lábikszelgetés, raggás hullámzás és féktelen tánc jellemzi minden fellépésüket - és akkor még csak az alapmozdulatokat vettük át. Az ezer fokon pörgő banda rendesen begyújtott új dalaik alá is - szószerint - a Keep Burning számai szinte égetik a talpat, annyira táncra íródtak.

brains

Az új lemezen ráadásul olyat tettek, amire eddig még nem volt példa: magyarul énekelnek! A már a rádiókban is pörgő Életlen nemcsak szövegében,de klipjében is ismerős szituációkat, a budapesti éjszakák jellegzetes színhelyeit idézik meg, benne jelenetekkel a csapat parkos koncertjéből is. A szuperhősök pedig hamarosan élőben is visszatérnek a tett színhelyére, július 22-én vadonatúj dalokkal és a legnagyobb slágereikkel, Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyének színpadára, a Budapest Parkba.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek