3 + 1 tipp a családi nyaraláshoz

Végre itt a nyár, ezzel együtt a családi nyaralások időszaka. A gyerekekkel való utazás csodás dolog, ám nem árt, ha kicsit felkészülünk rá. Akár több hetes útra indulunk, akár csak egy hosszú hétvégére, összegyűjtöttünk néhány tippet, melyek segíthetnek abban, hogy mindenki számára öröm legyen a közös vakáció.

Vonjuk be gyermekeinket a nyaralás megtervezésébe, kérdezzük meg őket,

  1. hogy hova utaznának el szívesen. Amennyiben a gyerekek is bevonódnak a programok kiválasztásába, jóval inkább magukénak érzik a nyaralást, így pedig az utazás egy közös kalanddá válik.
  2. Indulás előtt teljes körűen tájékozódjunk. Igyekezzünk minél több információt beszerezni a szállásról, a felszereltségről, illetve a gyermekeknek szóló programokról. Érdemes olyan nyaralóhelyet választanunk, ahol mind a kicsik, mind a nagyok számára is kínálnak kulturális, szórakozási és sportolási lehetőségeket.
  3. Kisebb-nagyobb sérülések nyaraláskor gyakran előfordulnak, ilyenkor természetesen arra törekszünk, hogy gyorsan és szövődménymentesen gyógyuljunk. A Curiosa sebkezelő gél éppen ebben nyújt hatékony és sokoldalú segítséget, így érdemes bepakolnunk a bőröndbe.

+1 Vigyünk magunkkal néhány otthoni játékot illetve könyvet, társasjátékot, hogy a gyerekek a hosszabb utazások során is jól érezzék magukat.

Miben rejlik a Curiosa titka?

A Curiosa sebkezelő gél hatékonyan segíti a sérült bőr megújulását, regenerálódását. Megfelelő mikrokörnyezetet biztosítva megakadályozza, gátolja, hogy a fertőzést okozó mikroorganizmusok elérjék a sérült bőrfelületet. Vékony filmréteget képez a seb felszínén, gyulladáscsökkentő, és hámosító tulajdonsága révén pedig hozzájárul a seb gyorsabb gyógyulásához, enyhíti a fájdalmat is. Közvetlenül a sebbe is kenhető, nagy felületen, hosszú ideig is alkalmazható, áttetsző, nem hagy foltot a bőrön és a ruhán, könnyen felszívódik

Éppúgy alkalmas a problémás száraz, hámló bőrfelületek kezelésére és védelmére, mint a felületes, kisebb sérülésekből eredő horzsolások, vágások, szakadások, enyhébb égési sérülések gyógyítására. Ám a krónikus, nehezen gyógyuló sebek és műtéti hegek kezelésére is biztonsággal használható.

Nélkülözhetetlen összetevők a gyors gyógyulásáért

A Curiosa gél cink-hialuronátot tartalmaz. A hialuronát egy természetes poliszacharid, amely minden szövetben megtalálható, a bőrnek is fontos alkotórésze. A bőr alatti kötőszövetben található kollagén és rugalmas rostok újraképződését serkenti, biztosítva ezzel a bőr megfelelő rugalmasságát és feszességét. Ugyanakkor a sebkezelő másik fontos összetevője a cink, amely hozzájárul a felülfertőződés megakadályozásához. Sérülések idején jelentősen nő a szervezet cink igénye, ezt felismerve a bőrgyógyászatban évtizedek óta alkalmazzák a sebek, bőrhiányok kezelésére.

Oszd meg másokkal is!
Mustra