INFÓ

Itt a legtutibb anyák napi ajándék

2017. április 28., péntek 10:38 |

Melyik anyuka ne olvadna el attól, hogy a gyereke az ország egyik legjobb színészével közösen mond neki verset? A Tchibo Family Vers Duett applikációja éppen ezt teszi lehetővé: szavalj Nagy Ervinnel!

Ha a virágcsokor vagy a csoki mellett idén szeretnél valami különlegessel előrukkolni anyák napján, a Tchibo Family Vers Duett applikációt neked találták ki. Ezen keresztül ugyanis az ország egyik legnépszerűbb színészével, Nagy Ervinnel közösen mondhatod el anyukádnak Benedek Elek Édesanyám szeme című versét.

unnamed

Hogyan működik?

Nem kell mást tenned, mint május 7-ig a Tchibo Family Vers Duett applikáció oldalán az instrukciókat követve felvenni saját videódat. Ehhez szükséged lesz egy laptopra vagy asztali gépre, aminek kamerája és mikrofonja segítségével megalkothatod az év legmeghatóbb ajándékát.

 

Indítsd el a videót, kövesd a szöveget, a fehér színnel jelzett versszak Erviné, a piros pedig a tiéd. Amikor Ervin elmondta a fehér versszakot, mondd el a te részed. Ha elégedett vagy az aktuális verzióval, mentsd el a videódat, ha nem, próbáld újra! Az elmentett videót megoszthatod, és egyenesen anyukádnak is elküldheted, sőt, a Tchibo videópostáján keresztül akár anyák napjára is időzítheted.

Kész vagy? Kattints ide a további infókhoz és a felvételhez!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta