Itt a legtutibb anyák napi ajándék

Zanza!

Melyik anyuka ne olvadna el attól, hogy a gyereke az ország egyik legjobb színészével közösen mond neki verset? A Tchibo Family Vers Duett applikációja éppen ezt teszi lehetővé: szavalj Nagy Ervinnel!

Ha a virágcsokor vagy a csoki mellett idén szeretnél valami különlegessel előrukkolni anyák napján, a Tchibo Family Vers Duett applikációt neked találták ki. Ezen keresztül ugyanis az ország egyik legnépszerűbb színészével, Nagy Ervinnel közösen mondhatod el anyukádnak Benedek Elek Édesanyám szeme című versét.

unnamed

Hogyan működik?

Nem kell mást tenned, mint május 7-ig a Tchibo Family Vers Duett applikáció oldalán az instrukciókat követve felvenni saját videódat. Ehhez szükséged lesz egy laptopra vagy asztali gépre, aminek kamerája és mikrofonja segítségével megalkothatod az év legmeghatóbb ajándékát.

 

Indítsd el a videót, kövesd a szöveget, a fehér színnel jelzett versszak Erviné, a piros pedig a tiéd. Amikor Ervin elmondta a fehér versszakot, mondd el a te részed. Ha elégedett vagy az aktuális verzióval, mentsd el a videódat, ha nem, próbáld újra! Az elmentett videót megoszthatod, és egyenesen anyukádnak is elküldheted, sőt, a Tchibo videópostáján keresztül akár anyák napjára is időzítheted.

Kész vagy? Kattints ide a további infókhoz és a felvételhez!

Blogmustra