INFÓ

Mit szeret a legjobban Hosszú Katinka a mobiljában? Most megtudhatod!

2017. április 21., péntek 11:02 |

Nem lepődünk meg azon, hogy a háromszoros olimpiai- és ötszörös világbajnok úszónő számára nagyon hasznos a telefonján a stopper és az ébresztő funkció – az utóbbin már csak azért sem, mert Katinka hajnali ötkor kel az edzésekhez. A legfontosabb mégis az számára, hogy a mobiljának szuper legyen a kamerája, és kiváló fotókat készítsen. Kitalálod miért?

Egyrészt Katinka számára nagy segítséget jelent, hogy a rajtjait utólag ki tudja elemezni edzőjével az okostelefonnal készített videófelvételekről, azonban ennél is fontosabb, hogy egy jó mobillal minél szebb fotókon örökítheti meg a mindennapjait a rajongói számára saját Facebook oldalán.

Katinka elárulta: „Nagyon fontos számomra, hogy a közösségi oldalamon az emberek azt lássák, aki tényleg én vagyok, ahogy valóban élem az életem. Nagy segítségemre van ebben a Huawei P10 profi kamerája, amivel még élethűbben tudom bemutatni a mindennapjaimat”

Ezért is választotta a Huawei legújabb csúcskészülékét, a P10-et, amelynek a kampányarcaként is láthatod őt a jövőben, többek között egy lenyűgöző kisfilmben. Ebben sokféle karakteres arc mesél a portré alanyának vágyairól, küzdelmeiről és sikereiről – köztük felbukkan Hosszú Katinka alakja és az úszónő portréja is.

Tökéletesség a portréfotózásban” – ezt a szlogent kapta a Huawei P10 okostelefon kampánya, amely az emberi arcra és egyedi történetekre fókuszál. Hihetetlenül hangzik, de napjainkban minden percben több mint 3 millió fotó készül szerte a világon – és ennek a 90 százalékát okostelefonnal kattintják el! A Huawei ezért is fordít kiemelt figyelmet készülékein a kamera fejlesztésére, és azon belül is a portréfotózás technológiájának tökéletesítésére. A Hosszú Katinka által népszerűsített okostelefon, a Huawei P10 is egy kiváló példa erre: elő- és hátlapi kameráját is a legendás német fényképezőgép gyártó Leicával közösen tervezte a vállalat. Így nem csoda, hogy a telefonnal olyan lenyűgöző portréfotók készíthetők, mint ez az alábbi:

A fotót Kristian Dowling készítette Huawei P10 okostelefonnal.

A Katinka által népszerűsített Huawei P10 és P10 Plus csúcskészülékek már elérhetők az üzletekben.

Az alábbi oldalon többet is megtudhatsz róluk: http://consumer.huawei.com/minisite/hu/p10

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FILMVILÁG Jó utat, Sir Roger!

Mindenkit meghódított közvetlenségével, csibészes mosolyával, sztárallűröktől mentes, sziporkázó személyiségével. Jellegzetes angol humora, beszólásai az évek folyamán szállóigévé váltak.

NÖVÉNYEK 5 növény, amik imádják a fürdőszobádat

Ha ezek közül választasz, akkor biztosan sikerül hosszú távra becsempészned a természetet a fürdőszobádba!

MÁS TÉSZTA Zseniális: pizzafalatok a jégkockatartóból

Ezzel a trükkel isteni kaját varázsolhatsz bármilyen bulira, de persze vacsorára is jó lesz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta