INFÓ

Mit szeret a legjobban Hosszú Katinka a mobiljában? Most megtudhatod!

2017. április 21., péntek 11:02 |

Nem lepődünk meg azon, hogy a háromszoros olimpiai- és ötszörös világbajnok úszónő számára nagyon hasznos a telefonján a stopper és az ébresztő funkció – az utóbbin már csak azért sem, mert Katinka hajnali ötkor kel az edzésekhez. A legfontosabb mégis az számára, hogy a mobiljának szuper legyen a kamerája, és kiváló fotókat készítsen. Kitalálod miért?

Egyrészt Katinka számára nagy segítséget jelent, hogy a rajtjait utólag ki tudja elemezni edzőjével az okostelefonnal készített videófelvételekről, azonban ennél is fontosabb, hogy egy jó mobillal minél szebb fotókon örökítheti meg a mindennapjait a rajongói számára saját Facebook oldalán.

Katinka elárulta: „Nagyon fontos számomra, hogy a közösségi oldalamon az emberek azt lássák, aki tényleg én vagyok, ahogy valóban élem az életem. Nagy segítségemre van ebben a Huawei P10 profi kamerája, amivel még élethűbben tudom bemutatni a mindennapjaimat”

Ezért is választotta a Huawei legújabb csúcskészülékét, a P10-et, amelynek a kampányarcaként is láthatod őt a jövőben, többek között egy lenyűgöző kisfilmben. Ebben sokféle karakteres arc mesél a portré alanyának vágyairól, küzdelmeiről és sikereiről – köztük felbukkan Hosszú Katinka alakja és az úszónő portréja is.

Tökéletesség a portréfotózásban” – ezt a szlogent kapta a Huawei P10 okostelefon kampánya, amely az emberi arcra és egyedi történetekre fókuszál. Hihetetlenül hangzik, de napjainkban minden percben több mint 3 millió fotó készül szerte a világon – és ennek a 90 százalékát okostelefonnal kattintják el! A Huawei ezért is fordít kiemelt figyelmet készülékein a kamera fejlesztésére, és azon belül is a portréfotózás technológiájának tökéletesítésére. A Hosszú Katinka által népszerűsített okostelefon, a Huawei P10 is egy kiváló példa erre: elő- és hátlapi kameráját is a legendás német fényképezőgép gyártó Leicával közösen tervezte a vállalat. Így nem csoda, hogy a telefonnal olyan lenyűgöző portréfotók készíthetők, mint ez az alábbi:

A fotót Kristian Dowling készítette Huawei P10 okostelefonnal.

A Katinka által népszerűsített Huawei P10 és P10 Plus csúcskészülékek már elérhetők az üzletekben.

Az alábbi oldalon többet is megtudhatsz róluk: http://consumer.huawei.com/minisite/hu/p10

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta