INFÓ

Vasárnapi kikapcsolódás az egész családnak

2017. április 18., kedd 17:22

Nincs több fejtörés “mivel kössük le a gyerkőcöt, hogy nyugodtan ebédelhessünk” hiszen a Bécsi úti Symbolban vasárnaponként az egész család jól érezheti magát miközben együtt van!

image03

Egész nap csak játszana a gyerek? Tele van felesleges kilométerrel? ...ha pedig étterembe megy a család sorra jönnek a kellemetlen szituációk, mivel nem tudja lekötni magát? Szerencsére van egy hely, ahol vasárnaponként akár kardot készít neki egy lufihajtogató bohóc, amivel aztán kedvére üldözheti Picicicát és Macikutyát, csúszdázhat, kúszhat-mászhat a REGIO játékszínpadán a sok-sok játék között... Megsütheti élete első pizzáját, vagy addig nyomhatja a habot az általa díszített cupcake-re amíg csak jól esik! Mindeközben a szülők szinte csak egy karnyújtásnyira fogyasztják a Symbol séfjének jobbnál-jobb fogásait korlátlan mennyiségben és láthatóan sokkal nyugodtabban ebédelnek az átriumos mediterrán térben, mint otthon, vagy egy olyan sunday brunchon, ahol külön térben játszanak a gyerekek. Itt minden már évek óta sikeresen zajlik, az évek során kiforrották magukat a gyerekprogramok, vagy hogy milyen ételeket fogyasztanak szívesen a szülők, noha nem restek újítani sem, így lett az ételkínálat mellett az ital is korlátlan!

image06

Na de mit is kapunk és mennyiért? A korlátlan és ugyanakkor pazar ételkínálatba a magyar és nemzetközi fogások mellett kemencés étekülönlegességek, kívánság szerint frissen készített tészták, valamint desszertek hada tartozik, melyet szintén korlátlan üdítő, pezsgő és sörfogyasztással együtt a felnőttek 5800 Ft-ért fogyaszthatnak 12 és 16 óra között. Gyerekeknek 4 éves korig INGYENES, 12 éves korig pedig 50% kedvezmény biztosítanak (természetesen a korlátlan pezsgő és sör rájuk nem vonatkozik - a sok-sok játék és gyerekprogram viszont annál inkább)! Tehát 4 óra áll rendelkezésre az egész családnak, hogy egy fantasztikusat ebédeljen, a gyerekek pedig amellett, hogy finomságokat ettek, teljes realx állapotig tudják játszani magukat. Egy biztos az apróságokkal ezen a napon már nem lesz gond! :)

image05

...és ez még nem minden! Nagyjából 2 hetente a játékos ebédet olyan gyerekkoncertek előzik meg, mint az Alma Együttes, Tompeti és Barátai, vagy az Apacuka zenekar, így a család legfiatalabb tagjai egy kiadós ugra-bugrálással és tapsolással “fáraszthatják” magukat már délelőtt 11 órától, amíg a szülők kávét, üdítőt fogyaszthatnak. Így lesz ez április 23-án Tompeti és Barátaival, május 7-én pedig az Alma Együttes érkezik. Érdemes figyelni a hely web, vagy Facebook oldalát és bebiztosítani a koncertjegyet előzetesen, előfordult már, hogy teljesen megtelt a koncert terem!

image07

Mindezek után nincs is más dolgod, ha egy igazán jó vasárnapi programot szeretnél az egész családnak, mint foglalni online, vagy telefonon a +36307484050-es számon! ...hiszen ha a Symbolba vasárnaponként a családdal, szombat esténként a barátokkal, hétköznaponként üzleti partnereiddel jössz: Megérkeztél. Jó helyen vagy!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta