Vasárnapi kikapcsolódás az egész családnak

Nincs több fejtörés “mivel kössük le a gyerkőcöt, hogy nyugodtan ebédelhessünk” hiszen a Bécsi úti Symbolban vasárnaponként az egész család jól érezheti magát miközben együtt van!

image03

Egész nap csak játszana a gyerek? Tele van felesleges kilométerrel? ...ha pedig étterembe megy a család sorra jönnek a kellemetlen szituációk, mivel nem tudja lekötni magát? Szerencsére van egy hely, ahol vasárnaponként akár kardot készít neki egy lufihajtogató bohóc, amivel aztán kedvére üldözheti Picicicát és Macikutyát, csúszdázhat, kúszhat-mászhat a REGIO játékszínpadán a sok-sok játék között... Megsütheti élete első pizzáját, vagy addig nyomhatja a habot az általa díszített cupcake-re amíg csak jól esik! Mindeközben a szülők szinte csak egy karnyújtásnyira fogyasztják a Symbol séfjének jobbnál-jobb fogásait korlátlan mennyiségben és láthatóan sokkal nyugodtabban ebédelnek az átriumos mediterrán térben, mint otthon, vagy egy olyan sunday brunchon, ahol külön térben játszanak a gyerekek. Itt minden már évek óta sikeresen zajlik, az évek során kiforrották magukat a gyerekprogramok, vagy hogy milyen ételeket fogyasztanak szívesen a szülők, noha nem restek újítani sem, így lett az ételkínálat mellett az ital is korlátlan!

image06

Na de mit is kapunk és mennyiért? A korlátlan és ugyanakkor pazar ételkínálatba a magyar és nemzetközi fogások mellett kemencés étekülönlegességek, kívánság szerint frissen készített tészták, valamint desszertek hada tartozik, melyet szintén korlátlan üdítő, pezsgő és sörfogyasztással együtt a felnőttek 5800 Ft-ért fogyaszthatnak 12 és 16 óra között. Gyerekeknek 4 éves korig INGYENES, 12 éves korig pedig 50% kedvezmény biztosítanak (természetesen a korlátlan pezsgő és sör rájuk nem vonatkozik - a sok-sok játék és gyerekprogram viszont annál inkább)! Tehát 4 óra áll rendelkezésre az egész családnak, hogy egy fantasztikusat ebédeljen, a gyerekek pedig amellett, hogy finomságokat ettek, teljes realx állapotig tudják játszani magukat. Egy biztos az apróságokkal ezen a napon már nem lesz gond! :)

image05

...és ez még nem minden! Nagyjából 2 hetente a játékos ebédet olyan gyerekkoncertek előzik meg, mint az Alma Együttes, Tompeti és Barátai, vagy az Apacuka zenekar, így a család legfiatalabb tagjai egy kiadós ugra-bugrálással és tapsolással “fáraszthatják” magukat már délelőtt 11 órától, amíg a szülők kávét, üdítőt fogyaszthatnak. Így lesz ez április 23-án Tompeti és Barátaival, május 7-én pedig az Alma Együttes érkezik. Érdemes figyelni a hely web, vagy Facebook oldalát és bebiztosítani a koncertjegyet előzetesen, előfordult már, hogy teljesen megtelt a koncert terem!

image07

Mindezek után nincs is más dolgod, ha egy igazán jó vasárnapi programot szeretnél az egész családnak, mint foglalni online, vagy telefonon a +36307484050-es számon! ...hiszen ha a Symbolba vasárnaponként a családdal, szombat esténként a barátokkal, hétköznaponként üzleti partnereiddel jössz: Megérkeztél. Jó helyen vagy!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek