INFÓ

Érezd magad mint egy igazi séf: végre valaki zokszó nélkül a kezed alá dolgozik

2016. december 22., csütörtök 15:43 |

Gyakran irigykedünk azokra a profi szakácsokra, akiket lelkes segítő hada vesz körül, szorgosan figyelve minden mozdulatát, így tanulva meg az elsajátítandó fogásokat. Sürögnek, forognak, hogy a főnöknek ne legyen semmi más dolga, mint összeállítani a végső művet. Nos, mostantól ez nekünk is megadatik, ugyanis a Panasonic tervező és fejlesztő csapata megalkotta az MK-F500 konyhai robotgépet. Ez a konyhai aprítógép a kezünk alá dolgozik, elvégzi a leg idő-és energiaigényesebb munkákat, melyet nekünk kellene. Precíz formatervezés és kifinomult design jellemzi, aminek köszönhetően konyhánkban nem csak segítség, de dísz is lehet. Különleges, mégis magával ragadó külseje azonnal megragadja tekintetünket, legyen a konyha bármely részén.

MK-F800S feature pl pl 2-1-4 01.png

Rengeteg funkciója lehet egy ilyen konyhai kisgépnek, mely nélkülözhetetlen minden háziasszony számára. Mindegy, hogy a vendégeinket szeretnénk-e lenyűgözni, vagy a családot meglepni egy fantasztikus ebéddel, kétségtelen, hogy az MK-F500 mindenben a segítségünkre lesz. Mielőtt konyhai robotgépet vásárolnánk érdemes minden szempontot alaposan szemügyre venni, rangsorolni, hogy számunkra mi a legfontosabb tulajdonság, amellyel a jövőbeni gépnek rendelkeznie kell. Az ár-érték aránytól kezdve a biztonságon át a hatékonyságig mindent meg kell vizsgálnunk, tájékozódni az adott termékről.

Masszív öntött alumínium ház fedi, melynek köszönhetően masszív, mégis könnyű, alig pár kilót kell emelgetnünk, ha el szeretnénk mozdítani. Az alján található tapadókorongok a pulton való biztos helyezkedést segítik elő, egy lendületesebb mozdulat, vagy magasabb fokozatú igénybevétel esetén sem kell attól félnünk, hogy a készülék rajtunk, vagy a padlón landol. Ha pedig befejeztük a munkát, csupán annyi a dolgunk, hogy az oldalán található karral ismét mozdíthatóvá tesszük. 13, sokoldalú tartozék jár hozzá, melyek segítségével végtelen funkció biztosított. A szeleteléstől a csíkozásig, az aprítástól a darálásig mindenben számíthatunk erre az okos kis gépezetre.

A Panasonic MK-F500 megalkotásakor arra is gondot fordítottak, hogy az egész család biztonságban legyen, így BPA-mentes Eastman Tritan poliészterkehellyel és kehelytetővel látták el. Ez az egész család számára garantálja az élelmiszerbiztonságot és a finom falatokat. Ne féljünk attól sem, hogy hosszadalmas és nehéz lesz a tisztítás, ugyanis minden alkatrésze mosogatógépben is mosható, nem szükséges kézzel megbirkóznunk vele.

A konyhai aprítógép teszten természetesen kifogástalan eredményt produkált a robotgép, nem csak aprítás és szeletelés területen, de salátaszárító centrifugaként is kiválóan múködik. A csíkozó kés és a daráló mellett található benne továbbá: dagasztólapát, habverőkés és citrusprés is. Így nem csak a zöldségek és gyümölcsök aprításában, de akár kenyérdagasztásban, vagy habverésben is jeleskedik.

MK-F500W-Product Main PictureGlobal-1 pl pl 160712.png

Minden funkciója több sebességen használható: erős, gyenge, vagy éppen impulzus. Az erőset érdemes daráláskor alkalmazni, hiszen például diófélék, vagy magvak esetén szükség is van rá. A gyenge funkció a nagyobb levet engedő gyümölcsök vagy zöldségek szeletelésekor elegendő. Rozsdamentes acélpengéi bármely kihívásra alkalmasak, beépített biztonsági funkciója pedig megvéd minket az esetleges balesetektől. Bármilyen textúrát, vagy állagot szeretnénk előállítani, ez a gép biztosan gyorsan és egyszerűen megoldja majd.

Az MK-F500 használata egyszerű és biztonságos, tisztítása könnyű. A konyhai aprítógépekről alkotott szakértői vélemények ugyancsak megerősítik, hogy mind funkciójában, mind formavilágában nincs a piacon ennél tökéletesebb kisgép. Ár-érték aránya tökéletes, mindenki számára elérhető, ám ezzel mit sem veszít exkluzivitásából, hiszen olyannyira tökéletesen felel meg minden feladatra, hogy nélkülözhetetlen bármely háztartásból. Egyedi formavilága és kifogástalan teljesítménye mindenkit azonnal magával ragad.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta