Gyorstöltő jár a kék Huawei P9 mellé

Gyorstöltővel érkezett a boltokba a Huawei P9 kék színű modellje, aminek köszönhetően már 30 percnyi töltés után is órákig használhatja készülékét.

Már kék színben is elérhető a stílusos Huawei P9 telefon, így már négy színben (arany, ezüst, szürke és kék) lehet megvásárolni a duál Leica lencsés készülékeket. A legújabb verziót az 1960-as évek pop art alkotásainak élénk színei ihlették, ráadásul a gyári csomagba egy gyorstöltő is került. A divatos kék színű P9-et imádni fogják azok, akik gyakran használják a telefonjukat, szeretnének tűéles és elképesztően részletgazdag képeket készíteni gyengébb fényviszonyok mellett és akkor is tökéletesen szeretnének mutatni egy szelfin, amikor más telefonok rosszul teljesítenek. Na meg persze azok, akik szeretnének egy extravagáns színű, mégis letisztult és stílusos készüléket, hiszen a kék színű P9 a tökéletes kiegészítő, amivel kiemelkedhet a megszokott színek világából. A fémes hatású kék szín elegánsan illeszkedik a telefon koromfekete kameralapjához és a képernyőhöz. A kék színű Huawei P9 stílusos kiegészítője lesz megjelenésének legyen szó esti buliról vagy éppen egy üzleti megbeszélésről.

Ráadásul a gyorstöltőnek köszönhetően többé nem kell lemondani telefonjáról csak azért, mert aggódik, hogy idő előtt lemerül. A Huawei P9 3000 mAh kapacitású akkumulátora mellett egyébként sem kell aggódnia, hogy lemarad egy fontos pillanatról, a gyorstöltővel azonban elég néhány percre töltőre rakni a telefonját, hogy még órákon keresztül nyugodtan használhassa. Mindössze 30 percnyi töltés elegendő ahhoz, hogy 10 órát beszélgethessen ismerőseivel, vagy három órát internetezzen, sőt akár egy 3 órás mozifilmet is megnézhet, vagy egy egész házibulit levezényelhet a 15 órányi zenelejátszással. Ki ne bosszankodott volna már azon, hogy egy hajnalig tartó buli végére telefonja annyira lemerült, hogy már taxit sem tudott hívni. Milyen gyakran fordult elő mindenkivel, aki tájékozódásra is használja telefonját, hogy az akkumulátor gyenge szintje miatt az okoskészülékén nem tudta használni a navigációt, ezért nehezen talált oda a megbeszélt helyre. Mennyire szórakoztató lehet egy hosszú utazás alatt megnézni kedvenc sorozata újabb epizódjait vagy a gyerekek figyelmét elterelni a hosszú útról egy kis játékkal vagy rajzfilmekkel. Vagy éppen az egész napos városnéző kirándulásokon mennyire bosszantó ha nem fotózhat le mindent csak azért mert lemerül a készüléke, ráadásul ez a P9 esetében ez a szituáció duplán is bosszantó, hiszen a Leica duál lencsés kamerának köszönhetően nincs többé olyan, hogy rosszul sikerült fotó. De ki ne járt volna úgy, hogy egyszerűen elfelejtette éjjel feltenni a telefonját a töltőre és másnap délelőtt szembesült azzal, hogy hamarosan lemerül a készüléke? A jó hír az, hogy az új gyorstöltőnek köszönhetően többé nem kell ezeken a hétköznapi helyzeteken aggódnia, csak élvezni minden pillanatot, hiszen elég pár percet töltenie a telefonját ahhoz, hogy még hosszú órákon keresztül élvezhessen minden olyan funkciót, amivel a P9 megkönnyíti a mindennapjait.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek