INFÓ

Gondolj nyugdíjas éveidre!

2016. december 8., csütörtök 13:41 |

Mi, nők szeretünk előre gondolkodni a pénzügyeinkben is. Ennek fontos része, hogy már fiatalkorban gondoskodunk nyugdíjas éveinkről, a legkézenfekvőbb módon, önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítással.

A pénzügyi tudatosság nem csak a jelen életünk anyagi helyzetének biztosításához elengedhetetlen. Ha a munka befejezése után is tartalmas hétköznapokat szeretnénk, már aktív életszakaszunkban kezdjünk el gondoskodni nyugdíjas éveinkről.

Divany illusztracio

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár alacsony költségű, kedvező hozamú és egyéni igényekhez szabható megtakarítási lehetőségeket kínál. A pénztár szolgáltatásai számos innovatív elemmel bővültek. További információk: www.aranykornyp.hu.

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár 2016. végéig belépési és befizetési akcióval is várja az új belépőket, akiknek vásárlási utalvánnyal kedveskedik*. A decemberben legalább 55 ezer forintot befizetők pedig iPhone 7-et, iPad minit vagy wellness hétvégét nyerhetnek.*­*

A cikk a jelenleg hatályos és az ismerhető 2016-os jogszabály-módosítások - különösen az adótörvények és az Öpt. - alapján készült. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, a Pénztár hozamai, a megtakarítás további részletei, feltételei a www.aranykornyp.hu, valamint a Pénztár központi ügyfélszolgálatain érhetőek el (06 1 374 8400). A befektetések kockázatokkal járnak, a pénztári befektetés értéke ingadozhat, a múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeli teljesítményre.

A Pioneer Alapkezelő Zrt. a felelős öngondoskodás elkötelezett támogatójaként jelenik meg a jelen kampányban, részvétele nem minősül tájékoztatásnak, a kampányban megjelenő anyagok és információk elkészítésében nem vett részt, azokért nem felel.

* A belépési akcióban a 2016. november 1. – december 31. között belépő tagok vehetnek részt. Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár az ajándékutalványt az akció ideje alatt belépési nyilatkozatot benyújtó új belépőnek, vagy átlépőnek biztosítja 4.000 Ft értékben, a legalább havi 6.000 Ft megtakarítás befizetését csoportos beszedéssel, vagy átutalási megbízással vállalóknak, miután az első két havi vállalt befizetés érkezett. Belépési akció link: http://www.aranykornyp.hu/tagoknak/akciok-kedvezmenyek/2016/oszi-belepesi

**A befizetési akcióban minden Pénztártag részt vesz, akinek a számlájára 2016.11.01. és 2016.12.31. között legalább 55.000 Ft egyéni befizetés érkezik. Sorsolás 2017.01.12-én, nyeremények 1 db iPhone 7, 2 db iPad mini és 10 db 2 személyes, 2 éjszakás wellness hétvége. Befizetési akció link:
http://www.aranykornyp.hu/tagoknak/akciok-kedvezmenyek/nyeremenyjatek_2016

logok 610x400px

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta