Az ünnepet Te teszed különlegessé!

A mobilunk néha talán már túlságosan az életünk részévé vált. Biztos Ön is rajtakapta már magát azon, hogy a mobiltelefon nyomkodása miatt lemaradt valamilyen fontos pillanatról.

A világ egyik legnagyobb mobilgyártója, a Huawei, karácsonyi #BePresent (Éld meg a pillanatot!) nevű kampányában most arra bíztat, hogy egyszer egy évben tegyük félre mobiltelefonjainkat és töltsük az ünnepet a szeretteinkkel – hiszen számukra mi magunk vagyunk a legnagyobb ajándék. „A mobilod megvár, a pillanat nem. Az Ünnepet Te teszed különlegessé.” – szól a Huawei üzenete. És milyen igazuk van!

A megható videóban egy kisfiú várja karácsony estéjén, hogy végre együtt ünnepeljen a szüleivel és testvéreivel. A karácsonyfa már áll, még a család kutyája is azt várja, hogy együtt legyen az egész család, de mindenki más a kütyüivel van elfoglalva. Ám mikor a karácsonyfán felgyulladnak a színpompás fények, mindenki rájön, hogy a telefonja megvárja, de az ünnepi pillanatok nem. A karácsony legszebb órái, mikor az egész család együtt ünnepel és csak egymásra figyel. A Huawei Be Present kampánya is erre hívja fel a figyelmet: tegye félre idén karácsonykor a készülékét és élje meg a fontos és megismételhetetlen pillanatokat.

Fogadja meg ön is, hogy idén karácsonykor félreteszi a készülékét és megéli a mesés pillanatokat, ráadásul közben segít a beteg gyermekeknek is. A Huawei segítségével ugyanis a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány számára is különlegessé teheti az idei ünnepet. Fogadja meg a Huawei Facebook oldalán található videó alatt kommentben, hogy Ön idén megéli az ünnepi pillanatot, rakja mögé a #bepresent és #Huawei hashtag-eket. A Huawei minden felhasználó első kommentje után 500 forinttal támogatja a Pethő Intézet Gyermekeiért Alapítványt, hogy új eszközöket vásárolhassanak és meglévő speciális fejlesztőeszközöket megújíthassák. Ossza meg ismerősei között is a bejegyzést, hogy minél többen segíthessenek és fogadják meg: idén karácsonykor félreteszik a mobilt és szeretteikkel megélik az ünnep minden apró mozzanatát.

További információ

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek