INFÓ

Csajos napra program – nem csak nőknek! Fejtsd meg a rejtélyt 33 perc alatt!

2016. október 12., szerda 18:50 |

Minden alkalommal beültök a barátnőkkel a csajos napon egy bárba vagy megnéztek egy filmet a moziban? Vége a nyárnak, és már kirándulni, szabadtéri koncertre sem tudtok menni? Akkor most figyeljetek! Egy szuper programot ajánlunk nektek, amely nemcsak szórakoztat, hanem a bandát is még jobban összehozza.

üres

A ParaParkot 2011 júniusában alapította Budapesten Gyurkovics Attila, paraszobáit világszerte hatalmas sikerrel működteti. Nagy hatással volt rá a magyar származású chicagói professzor, Csíkszentmihályi Mihály munkássága, illetve az általa kidolgozott flow-elmélet. Csíkszentmihályi a kutatásai alapján arra jutott, hogy az ember nem a passzív semmittevés közben a legboldogabb, hanem akkor, amikor éppen valami olyasmit csinál, ami teljesen magával ragadja. Gyurkovics ezt az élményt szerette volna átadni.

üres

Az Athenaeum Kiadóval együttműködésben 2016 októberében elkészült Paulo Coelho új könyvének, A kémnek a paraszobája: Mata Hari A kém – fejtsd meg a rejtélyt 33 percben! A nagyközönség számára október 7-én nyitotta meg kapuit.

divany para

Paulo Coelho A kém című legújabb könyvében egyes szám első személyben építette fel Mata Hari történetét. A táncosnő az embertelen párizsi Saint-Lazare börtönből írt leveleket ügyvédjének, ahol az első világháborúban folytatott kémkedés vádjával tartották fogva. A leveleket testamentumnak szánta. Általuk üzent a lányának, akit nem láthatott felnőni; meg akarta értetni egyetlen örökösével, miért is választott ennyire kirívó, kalandokkal teli életet.

2014-17

Mata Hari, azaz minden idők leghírhedtebb kémnőjének ügye máig lezáratlan: vajon áruló volt vagy áldozat? Fejtsétek meg a rejtélyt 33 perc alatt!

3

Bővebb információk, foglalás: paraparkbudapest.hu

Paulo Coelho: A kém megrendelhető: http://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/regenyek/a-kem

PC kem

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Nincs tartozásod? Akkor kikapcsoljuk az áramot!

Azt hazudták, az órát jöttek ellenőrizni, aztán lekapcsolták az áramot, holott tartozás sem volt. Közben kicsit fenyegetőztek, és okoztak némi kárt. Szolgáltatás állami módra

KÖNYVTACSKÓ A svédek már nem csak krimiben brillíroznak

A skandináv krimi mára fogalom, de nem csak ezt tudják az északi írók. Itt az új műfaj, amin hangosan röhögsz, és közben néha megszédülsz a mélységektől. Ráadásul filmen is szuperül működik. Ajánló

TÖRI MÁSKÉPP Tabán: a legendás, elveszett városrész

A nyár akkor kezdődött Pesten, amikor először vette rá magát a pesti polgár arra, hogy megmássza a Tabán girbe-gurba utcácskáit, és betérjen egy kockás abroszos kiskocsmába egy jó rántott húsra. Majd amikor már jót mulatott, egy kézilámpást hordozó éjjeliőr kísérete mellett ledülöngélhetett a macskaköves utcákon, és hazatérhetett Pestre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta