INFÓ

Csajos napra program – nem csak nőknek! Fejtsd meg a rejtélyt 33 perc alatt!

2016. október 12., szerda 18:50 |

Minden alkalommal beültök a barátnőkkel a csajos napon egy bárba vagy megnéztek egy filmet a moziban? Vége a nyárnak, és már kirándulni, szabadtéri koncertre sem tudtok menni? Akkor most figyeljetek! Egy szuper programot ajánlunk nektek, amely nemcsak szórakoztat, hanem a bandát is még jobban összehozza.

üres

A ParaParkot 2011 júniusában alapította Budapesten Gyurkovics Attila, paraszobáit világszerte hatalmas sikerrel működteti. Nagy hatással volt rá a magyar származású chicagói professzor, Csíkszentmihályi Mihály munkássága, illetve az általa kidolgozott flow-elmélet. Csíkszentmihályi a kutatásai alapján arra jutott, hogy az ember nem a passzív semmittevés közben a legboldogabb, hanem akkor, amikor éppen valami olyasmit csinál, ami teljesen magával ragadja. Gyurkovics ezt az élményt szerette volna átadni.

üres

Az Athenaeum Kiadóval együttműködésben 2016 októberében elkészült Paulo Coelho új könyvének, A kémnek a paraszobája: Mata Hari A kém – fejtsd meg a rejtélyt 33 percben! A nagyközönség számára október 7-én nyitotta meg kapuit.

divany para

Paulo Coelho A kém című legújabb könyvében egyes szám első személyben építette fel Mata Hari történetét. A táncosnő az embertelen párizsi Saint-Lazare börtönből írt leveleket ügyvédjének, ahol az első világháborúban folytatott kémkedés vádjával tartották fogva. A leveleket testamentumnak szánta. Általuk üzent a lányának, akit nem láthatott felnőni; meg akarta értetni egyetlen örökösével, miért is választott ennyire kirívó, kalandokkal teli életet.

2014-17

Mata Hari, azaz minden idők leghírhedtebb kémnőjének ügye máig lezáratlan: vajon áruló volt vagy áldozat? Fejtsétek meg a rejtélyt 33 perc alatt!

3

Bővebb információk, foglalás: paraparkbudapest.hu

Paulo Coelho: A kém megrendelhető: http://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/regenyek/a-kem

PC kem

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN 7 világsztár, aki szakított az alkohollal

A Harry Potter, a Jóbarátok vagy épp a Szex és New York sztárjait sem kímélte a pia, van, aki azt mondja, a 30-at sem érte volna meg, ha nem változtat.

STÍLER Praktikák, ha minden reggel elkésel

Itt két perc, ott öt, meg még három, és már megint elkéstél? Öt tipp, ha szeretnéd a reggelt jobban kézben tartani, és végre nem utolsóként beesni a munkába.

KETTŐS MÉRCE Vagyonadó: tényleg erre van szükségünk?

A vagyonadó mellett és ellen is lehet érvényesen érvelni, a legjobb talán, ha először is végiggondoljuk, miről beszélünk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés