Te szeretsz mosogatni?

A mosogatógép pénzt és időt spórol meg nekünk.

Minden háztartásban vannak „nemszeretem” munkák, de a legtöbb nő a mosogatást teszi az első helyre az utálatos konyhai teendők listáján. Pár tányért még gond nélkül elöblít az ember kézzel, de órákig mosogatni kimerítő és időigényes munka. A mosogatógép a mosogatótálca előtt töltött órákat percekre redukálja, és a pénztárcánkat is megkíméli. Nem véletlen, hogy a modern konyhákban szinte már alaptartozék a mosogatógép. Ennek ellenére mégis sok háziasszony ódzkodik a használatától. Gyakori panasz, hogy a gépek túl nagyok, rengeteg vizet és áramot fogyasztanak, hogy át kell alakítani a konyhabútort, ha be akarjuk építeni őket.

Oszlassuk el a tévhiteket!

  • Az Electrolux beépíthető mosogatógépeket[1] bármilyen ajtó mögé, bármilyen magas lábazatú konyhabútorba beépíthetjük, anélkül, hogy átalakítanánk a bútort, s ezzel megtörnénk a konyha egységét. A PerfectFit zsanéroknak köszönhetően a bútorlap tökéletesen illeszkedik a mosogatógép ajtajára, s akár 5 mm-t is lehet rajta állítani.
  • Az Electrolux mosogatógépeinek megalkotásakor azokra is gondoltak, akik kevés edényt használnak, mert számos, különböző tudású modell közül választhatunk a 45 cm széles készülékek között.
  • Egy mosogatógép ki- és bepakolása pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet
  • A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Egyes modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel, mert újrahasznosítják az öblítő víz egy részét, és a legtöbb modell a töltet nagyságához, valamint szennyezettségéhez igazítják a programot
  • Aki a hatékonyságra szavaz, az Electrolux mosogatógépek FlexiWash* programjával - mely különböző hőmérsékletű és nyomású vizet adagol az alsó és felső kosárba -, és a Finish All in 1 Max vagy Quantum Max mosogatógép-tablettáival egyszerre mosogathatja el az üvegpoharakat és a zsírosabb lábosokat
  • Ha azt akarjuk, hogy mosogatógépünk hosszú életű legyen, havonta egyszer tisztítsuk meg! A Finish* mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is. A ráfordított idő és gondoskodás kellően meg fog térülni!

Vásároljon 2016 09. 01. - 10.31. között Electrolux mosogatógépet és mi megajándékozzuk egy Finish csomaggal és egy Villeroy&Boch pohárszettel.

További termék információkért látogasson el a Finish vagy az Electrolux weboldalára, a részletes promóciós- és adatkezelési szabályzatot pedig keresse az Electrolux promóciós oldalán.

http://www.finish.hu/hatekonymosogatas/

Oszd meg másokkal is!
Mustra