Ragyogó fehérség fél perc alatt

Zanza!

Nyáron szívesen választunk fehér ruhát, hiszen könnyed, elegáns viselet. De többünkkel megesett már, hogy a szekrényből előkerülő darab nem olyan szép, mint amilyenre emlékeztünk.

Bármilyen fantasztikusan is néz ki egy fehér ruha a kirakatban, többeknek elveszi a kedvét a gondolat, hogy a fehéren minden apró folt meglátszik, egy idő után megszürkül, megsárgul az anyag, és már korántsem olyan elegáns, mint egykor volt.

Aki a várható kihívások ellenére mégis belevág a fehér ruha vásárlásba, könnyen olyan problémákkal találja szemben magát, hogy hogyan tüntesse el maradéktalanul a leghétköznapibb foltokat, mint amilyen például a dezodorfolt, gyümölcslevek, kávé, vagy akár a sár vagy a vér.

A Vanish kifejezetten ezekre a problémákra fejlesztette ki a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító folyadékot, mely új formulájának köszönhetően egyes foltokat akár 30 másodperc alatt képes eltávolítani. Elég a folyadékot az adagoló kupak aljának a segítségével a foltba dörzsölni, és maximum 5 percig állni hagyni, majd a szokásos módon kimosni a ruhát.

Ha megkopott, elszürkült fehér ruhánkat szeretnénk újra eredeti pompájában látni, nincs más dolgunk, mint beáztatni a kérdéses darabot 4 liter vízben elkevert Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító porba, és maximum 6 órán át ázni hagyni. A Vanish akár 3 árnyalattal is fehérebbre varázsolja kedvenc darabjainkat, és a hagyományos fehérítőkkel ellentétben nem is károsítja a szövetet.

A gyors és hatékony eredmény elérése érdekében mindig kövesd a Vanish Gold csomagolásokon található utasításokat! A termékeket ne használd gyapjú, selyem illetve bőr anyagokhoz, fényes vagy burkolt felületen – pl. fa, fém stb.

További információ itt.

Blogmustra