INFÓ

Pünkösdi Királyság - Zenés-táncos családi nap a Tabánban

2016. május 10., kedd 11:14 |

Május 16-án Pünkösdi Királyság címmel zenés-táncos családi napot szervez a BVA Budapest Városarculati Nonprofit Kft. és a Fonó Budai Zeneház.

Pünkösd hétfőn egész napos, ingyenes családi és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket a Tabán Parkban, a Mesemúzeumban és a Meseműhelyben.A tavaszi rendezvényen koncertek, tánc- és bábelőadások, májusfaállítás, kézműves foglalkozások, pünkösdi király- és királynéválasztás, Fölszállott a páva Gála, családi társasjáték és megannyi fantasztikus gyerekprogram várható, amely az igazi pünkösdi hagyományokra épül.

A Mesemúzeumban 7próbát teljesíthetnek a családok a Magyar tündérmese világa című kiállítás keretén belül. A sikeres teljesítésért a gyerekek saját arcképükkel válhatnak királlyá vagy királynévá, amelyet ajándékba haza is vihetnek. Lehet jelentkezni Óriás-társasjátékra illetve a „Terülj, terülj!” – kalandok az asztal körül című programra. A közös családi programok mellett pünkösdi kézműveskedéssel készülnek a szervezők: májusfa és virágszirom koszorú készítés, illetve a Zöld Péter mese dramatikus megjelenítése várja a látogatókat.

A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria is kiköltözik Pünkösd alkalmával a Tabánba, ahol a hagyomány kicsit újragondolt elemeivel várják az érdeklődőket. A vállalkozó kedvűek készíthetnek papírvirágokból koszorút, próbára tehetik ügyességüket és rímfaragó képességüket, mindezt pedig a fotófalnál is megörökíthetik. Természetesen a jutalom sem marad majd el!

A szervezők a kicsiket és a nagyokat egyaránt várják a családi rendezvényen.

A rendezvény időpontja:  2016. május 16., Pünkösd hétfő, 10.00-22.00 óra

Helyszínek:  Tabán Park
Mesemúzeum (I. kerület, Döbrentei u. 15.)
Meseműhely (I. kerület, Döbrentei u. 9.)

Bővebb információ és részletes programok a rendezvény Facebook oldalán:

BVA - facebook.com/events/565679490263429/ 
BVA - facebook.com/varosarculat  

A FONÓ és a BVA Nonprofit Kft. társszervezésében megvalósuló Pünkösdi Királyság kiemelt támogatója Budapest Főváros Önkormányzata.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta