Beszélgetésben egymással

Zanza!

Távol élő nagygyerek, önállóságra vágyó kicsi, sokat utazó férj, otthonról dolgozó feleség, tévébarát nagymama és a karosszékből már nehezen felálló nagypapa, aki viszont mindent szeretne tudni a családról. A modern családok kapcsolattartása nehezen képzelhető el a legmodernebb kommunikációs megoldások nélkül.

Iskolás fiú, vidéken tanuló egyetemista lány, sokat utazó apa, otthonról dolgozó anya. Átlagos családnak mondhatnánk, de ilyen fogalmat csak a statisztika ismer. Ismerős történet: miközben a fiú iskolába megy, cikinek tartja, ha reggelente apja kocsijából száll ki, de azért néha nem árt telefonon ugrasztani a szülőket, ha segítség, vagy gyors megoldás kell. Az egyetemista lány viszont, bár messze az otthontól albérletben él, igényli a család állandó jelenlétét: a közös beszélgetéseket azokon a hétvégéken sem hagyná ki, amikor elfoglaltsága (tanulmányai, barátok) miatt nem tud hazautazni. A szülők dolgoznak, a nagyi besegít, egy háromgenerációs és meglehetősen mozgalmas életű család összetartásához a szeretet mellé, folyamatos kommunikációra is szükség van.

Családoknak, és az ilyen mindennapi kihívásokra nyújt megoldást a Telekom a Magenta1 néven bevezetett különleges lakossági ajánlatával, amelynek előfizetői egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltató otthoni és mobil telekommunikációs és szórakoztató szolgáltatásait. Remek lehetőség ez az egész családnak, mivel a Magenta1 kedvezménycsomag a Telekom mobil-, tévé-, internet- és telefon-szolgáltatásainak legjavát tartalmazza, együtt még kedvezőbb feltételekkel. A Magenta 1 kedvezménycsomagokkal a TV GO szolgáltatás is díjmentesen elérhető, így a csomag előfizetői akár weben, vagy okoseszközeiken megfelelő internetkapcsolat esetén útközben is bármennyit tévézhetnek hazánkban, sőt a legnagyobb sebességű otthoni internetcsomag választása esetén a Moziklub szolgáltatást is korlátlanul használhatják”

Ráadásul most a Telekom mobil vagy otthoni szolgáltatásai mellé új előfizetéssel kedvezményes társkártyák közül is lehet választani, legyen szó akár korlátlan mobiltelefon vagy szupergyors szélessávú mobilinternet előfizetésről. A kiszámítható költségeket és biztonságot nyújtó Magenta1 kedvezménycsomag mellé kínált Next S vagy Next M Aranytárskártya most 2 évig akciós havi díjjal fizethetők elő, amelyek segítségével bárki megoszthatja a korlátlan beszélgetés élményét a családtagjaival!

Bővebb információ: telekom.hu/csalad

http://track.adform.net/adfserve/?bn=11497651;1x1inv=1;srctype=3;ord=[timestamp]
Blogmustra