INFÓ

Beszélgetésben egymással

2016. február 26., péntek 16:56 |

Távol élő nagygyerek, önállóságra vágyó kicsi, sokat utazó férj, otthonról dolgozó feleség, tévébarát nagymama és a karosszékből már nehezen felálló nagypapa, aki viszont mindent szeretne tudni a családról. A modern családok kapcsolattartása nehezen képzelhető el a legmodernebb kommunikációs megoldások nélkül.

Iskolás fiú, vidéken tanuló egyetemista lány, sokat utazó apa, otthonról dolgozó anya. Átlagos családnak mondhatnánk, de ilyen fogalmat csak a statisztika ismer. Ismerős történet: miközben a fiú iskolába megy, cikinek tartja, ha reggelente apja kocsijából száll ki, de azért néha nem árt telefonon ugrasztani a szülőket, ha segítség, vagy gyors megoldás kell. Az egyetemista lány viszont, bár messze az otthontól albérletben él, igényli a család állandó jelenlétét: a közös beszélgetéseket azokon a hétvégéken sem hagyná ki, amikor elfoglaltsága (tanulmányai, barátok) miatt nem tud hazautazni. A szülők dolgoznak, a nagyi besegít, egy háromgenerációs és meglehetősen mozgalmas életű család összetartásához a szeretet mellé, folyamatos kommunikációra is szükség van.

Családoknak, és az ilyen mindennapi kihívásokra nyújt megoldást a Telekom a Magenta1 néven bevezetett különleges lakossági ajánlatával, amelynek előfizetői egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltató otthoni és mobil telekommunikációs és szórakoztató szolgáltatásait. Remek lehetőség ez az egész családnak, mivel a Magenta1 kedvezménycsomag a Telekom mobil-, tévé-, internet- és telefon-szolgáltatásainak legjavát tartalmazza, együtt még kedvezőbb feltételekkel. A Magenta 1 kedvezménycsomagokkal a TV GO szolgáltatás is díjmentesen elérhető, így a csomag előfizetői akár weben, vagy okoseszközeiken megfelelő internetkapcsolat esetén útközben is bármennyit tévézhetnek hazánkban, sőt a legnagyobb sebességű otthoni internetcsomag választása esetén a Moziklub szolgáltatást is korlátlanul használhatják”

Ráadásul most a Telekom mobil vagy otthoni szolgáltatásai mellé új előfizetéssel kedvezményes társkártyák közül is lehet választani, legyen szó akár korlátlan mobiltelefon vagy szupergyors szélessávú mobilinternet előfizetésről. A kiszámítható költségeket és biztonságot nyújtó Magenta1 kedvezménycsomag mellé kínált Next S vagy Next M Aranytárskártya most 2 évig akciós havi díjjal fizethetők elő, amelyek segítségével bárki megoszthatja a korlátlan beszélgetés élményét a családtagjaival!

Bővebb információ: telekom.hu/csalad

http://track.adform.net/adfserve/?bn=11497651;1x1inv=1;srctype=3;ord=[timestamp]

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta