INFÓ

Hazugság a ránctalanító krémekről

2016. február 10., szerda 16:25 |

Hogyan kerülje el az újabb hatástalan ránctalanító krém vásárlását?

Szakvéleményért Kelemen Veronikát, gyógyszerkiadó szakasszisztenst kérdeztük.

MIT JAVASOL ÜGYFELEINEK?

Szakértőként, gyógyszerkiadó szakasszisztensként, a rendkívül hatékony LUX-FACTOR 4D HYALURON ránctalanító krémet javaslom, amely 100%-ban természetes hialuronsavat tartalmaz.

A Lux-Factor krémben lévő természetes, szabadalmazott 4D ránctalanító formula az összetevők intenzív hatását biztosítja. Ezért a mély és a mimikai ráncok már az első használat után láthatóan csökkennek. Rendszeres használata után a bőr tónusa helyreáll, a bőr pedig kisimul. A Lux-Factor 4D Hyaluron krém klinikailag tesztelt és kellő tanúsítványokkal rendelkezik, valamint nincsenek kedvezőtlen mellékhatásai.

Magam is kizárólag a Lux-Factor 4D Hyaluron krémet használom és nagyon ajánlom mindenkinek, aki egészséges és fiatalos arcbőrre vágyik!

MIÉRT TANÁCSOS A LUX-FACTOR RÁNCTALNÍTÓ KRÉM HASZNÁLATA?

A LUX-FACTOR krém segítségével megfiatalíthatja bőrét és eltörölheti a ráncokat, hiszen a bőr mélyebb rétegeibe hatol, így döbbenetesen gyorsabb és hatékonyabb ránctalanítást biztosít, fiatalító botox hatással működik, hidratál és ragyogó bőrt biztosít. Emellett az érzékeny bőrre is alkalmas!

MILYEN HAMAR LÁTHATÓ A KRÉM HATÁSA ÉS MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHATUNK?

Tesztelés érdekében felkértünk 800 hölgyet, akik 2 hétig minden nap – reggel és este – használták a Lux-Factor ránctalanító krémet és az eredmények a következőek voltak:

- A mimikai és mély ráncok, valamint a finom vonalak megjelenése a krém rendszeres használata alatt 80%-ban csökkenhet,

- a bőr 60%-kal hidratáltabb lehet,

- a bőr tónusa és teljes szerkezete megjavul

- alkalmas minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőrre is,

- az egy hónapig tartó LUX-FACTOR hialuronsavas ránctalanító terápia után a fogyasztók nem kívántak semmilyen más ránctalanító krémet használni!

AZ EREDMÉNYEK 2 HÉTTEL A LUX-FACTOR 4D HYALURON RÁNCTALNÍTÓ TERÁPIA ELŐTT ÉS UTÁNA:

LENYŰGÖZŐ HATÁSA MIATT A LUX-FACTOR RÁNCTALANÍTÓ KRÉM A SZTÁROK VÁLASZTÁSA IS

Horváth Éva

„Természetes hialuronsav reggel es este, az én bőrömnek nem is kell más kényeztetes!”

Nótár Mary

„Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetes kozmetikumokat, mivel a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak és valóban hatásosak. Magam is kipróbáltam a 4D Hyaluron krémet és elégedett vagyok az eredményekkel.”

HOGYAN SZEREZHETEM MEG AZ ELLENŐRZÖTTEN LEGHATÉKONYABB RÁNCTALANÍTÓ KRÉMET A LUX-FACTOR-TÓL?

Most megszerezheti a LUX-FACTOR 4D Hyaluron ránctalanító krémet promóciós áron, több mint 50%-os kedvezménnyel, csak a www.lux-factor.com weboldalon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta