Hazugság a ránctalanító krémekről

Zanza!

Hogyan kerülje el az újabb hatástalan ránctalanító krém vásárlását?

Szakvéleményért Kelemen Veronikát, gyógyszerkiadó szakasszisztenst kérdeztük.

MIT JAVASOL ÜGYFELEINEK?

Szakértőként, gyógyszerkiadó szakasszisztensként, a rendkívül hatékony LUX-FACTOR 4D HYALURON ránctalanító krémet javaslom, amely 100%-ban természetes hialuronsavat tartalmaz.

A Lux-Factor krémben lévő természetes, szabadalmazott 4D ránctalanító formula az összetevők intenzív hatását biztosítja. Ezért a mély és a mimikai ráncok már az első használat után láthatóan csökkennek. Rendszeres használata után a bőr tónusa helyreáll, a bőr pedig kisimul. A Lux-Factor 4D Hyaluron krém klinikailag tesztelt és kellő tanúsítványokkal rendelkezik, valamint nincsenek kedvezőtlen mellékhatásai.

Magam is kizárólag a Lux-Factor 4D Hyaluron krémet használom és nagyon ajánlom mindenkinek, aki egészséges és fiatalos arcbőrre vágyik!

MIÉRT TANÁCSOS A LUX-FACTOR RÁNCTALNÍTÓ KRÉM HASZNÁLATA?

A LUX-FACTOR krém segítségével megfiatalíthatja bőrét és eltörölheti a ráncokat, hiszen a bőr mélyebb rétegeibe hatol, így döbbenetesen gyorsabb és hatékonyabb ránctalanítást biztosít, fiatalító botox hatással működik, hidratál és ragyogó bőrt biztosít. Emellett az érzékeny bőrre is alkalmas!

MILYEN HAMAR LÁTHATÓ A KRÉM HATÁSA ÉS MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHATUNK?

Tesztelés érdekében felkértünk 800 hölgyet, akik 2 hétig minden nap – reggel és este – használták a Lux-Factor ránctalanító krémet és az eredmények a következőek voltak:

- A mimikai és mély ráncok, valamint a finom vonalak megjelenése a krém rendszeres használata alatt 80%-ban csökkenhet,

- a bőr 60%-kal hidratáltabb lehet,

- a bőr tónusa és teljes szerkezete megjavul

- alkalmas minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőrre is,

- az egy hónapig tartó LUX-FACTOR hialuronsavas ránctalanító terápia után a fogyasztók nem kívántak semmilyen más ránctalanító krémet használni!

AZ EREDMÉNYEK 2 HÉTTEL A LUX-FACTOR 4D HYALURON RÁNCTALNÍTÓ TERÁPIA ELŐTT ÉS UTÁNA:

LENYŰGÖZŐ HATÁSA MIATT A LUX-FACTOR RÁNCTALANÍTÓ KRÉM A SZTÁROK VÁLASZTÁSA IS

Horváth Éva

„Természetes hialuronsav reggel es este, az én bőrömnek nem is kell más kényeztetes!”

Nótár Mary

„Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetes kozmetikumokat, mivel a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak és valóban hatásosak. Magam is kipróbáltam a 4D Hyaluron krémet és elégedett vagyok az eredményekkel.”

HOGYAN SZEREZHETEM MEG AZ ELLENŐRZÖTTEN LEGHATÉKONYABB RÁNCTALANÍTÓ KRÉMET A LUX-FACTOR-TÓL?

Most megszerezheti a LUX-FACTOR 4D Hyaluron ránctalanító krémet promóciós áron, több mint 50%-os kedvezménnyel, csak a www.lux-factor.com weboldalon.

Blogmustra