Ragyogóan szép körmök – 3 lépésben

Zanza!

A gyönyörűen fénylő körmöket eddig csak hosszú és unalmas körömápolás árán érhettük el, azonban a Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szett megváltoztathatja a körömápolási szokásinkat.

Ha megfelelő, rendszeres ápolásban részesítjük körmeinket, különösen büszkék lehetünk rájuk, hiszen ékkövekként ragyoghatnak kéz- és lábujjainkon. Most pedig ezt még gyorsabban és könnyedebben érhetjük el: a Schollmegalkotta a Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szettet, amely lehetővé teszi a praktikus otthoni körömápolást.

Hogyan is lehetséges ez? Íme néhány egyszerű lépés a Scholl Velvet Smooth TM Elektromos körömápoló szettel a tökéletesen ápolt kéz- és lábkörmökért:

1. „A legjobb formában”. Hogyan lássunk hozzá a körömápoláshoz, ha tökéletes eredményt szeretnénk? Először mossuk meg a kezünket és a lábunkat és töröljük szárazra őket. A Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szettel a köröm felszínén található barázdákat könnyedén eltávolíthatjuk és lereszelhetjük körmeinket. Mindig kizárólag egy irányba végezzük a reszelést, soha ne előre és hátra. Először a körmök oldalát, majd a körömvégeket formázzuk. A lábkörmeinket szögletes formára reszeljük, hogy elkerüljük a körmök benövését.

 A kézkörmök esetében számos forma közül választhatunk: 

  • Klasszikus ovális körmök: Ehhez a formához reszeljük egyenesre a körmök oldalait és kerekítsük le a körmök sarkait ovális formára.
  • Sportosan dinamikus és egyben tökéletes választás a szögletes forma. Ehhez a formához reszeljük egyenesre a körmök oldalait, a körmök élét pedig reszeljük úgy, hogy a sarkak egy vonalba kerüljenek a körmök végével.
  • Veszélyesen elegáns hegyes körmök: ez a forma hosszabbá és karcsúbbá varázsolja kezeinket. Ha szeretnénk megóvni körmeinket az esetleges károsodástól előbb átlósan kerekítsük le a körmök oldalait, majd függőleges irányba mozgassuk a készüléket a körmök oldalainál.

2. „Sima ügy!” A körmök akkor igazán gyönyörűek, ha egyenletes a felületük. A Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szettel könnyen egyenletessé varázsolhatjuk körmeinket. Egyetlen egy körmünket se csiszoljuk 15 másodpercnél tovább, és várjunk két hetet egy-egy csiszolás közt. Már néhány másodperc alatt elérhetjük a kívánt simaságot, egyenletes felületet a Scholl készülékével.

3. „Fényűző megjelenés.” Végezetül a Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szett polírozó fejével természetes, gyönyörűen fénylő körömfelületet érhetünk el. Gyengéden polírozzuk körmeinket körkörös mozdulatokkal. Kezdjük el először csak egy irányba, majd váltsunk át a másik irányra, addig, amíg el nem érjük a kívánt ragyogást.

Ha szeretnénk megőrizni körmeink természetes ragyogását, akkor a körömápolás tökéletes befejezéseként használhatjuk a Scholl Velvet SmoothTMkörömápoló olajat . A különleges összetevőknek, a hét különböző olajnak köszönhetően extra hidratálással és ápolással kényeztethetjük kéz- és lábkörmeinket, valamint a körömbőrt. A körömápoló olaj ecsetével egyszerűen vigyük fel a készítményt a körmünkre és a körömbőrünkre – nincs rendetlenség, nincs áztatási idő, csak tökéletes ápolás. Az eredmény: természetesen fénylő, sima körmök.

Blogmustra