INFÓ

Ragyogóan szép körmök – 3 lépésben

2015. december 7., hétfő 15:29 |

A gyönyörűen fénylő körmöket eddig csak hosszú és unalmas körömápolás árán érhettük el, azonban a Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szett megváltoztathatja a körömápolási szokásinkat.

Ha megfelelő, rendszeres ápolásban részesítjük körmeinket, különösen büszkék lehetünk rájuk, hiszen ékkövekként ragyoghatnak kéz- és lábujjainkon. Most pedig ezt még gyorsabban és könnyedebben érhetjük el: a Schollmegalkotta a Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szettet, amely lehetővé teszi a praktikus otthoni körömápolást.

Hogyan is lehetséges ez? Íme néhány egyszerű lépés a Scholl Velvet Smooth TM Elektromos körömápoló szettel a tökéletesen ápolt kéz- és lábkörmökért:

1. „A legjobb formában”. Hogyan lássunk hozzá a körömápoláshoz, ha tökéletes eredményt szeretnénk? Először mossuk meg a kezünket és a lábunkat és töröljük szárazra őket. A Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szettel a köröm felszínén található barázdákat könnyedén eltávolíthatjuk és lereszelhetjük körmeinket. Mindig kizárólag egy irányba végezzük a reszelést, soha ne előre és hátra. Először a körmök oldalát, majd a körömvégeket formázzuk. A lábkörmeinket szögletes formára reszeljük, hogy elkerüljük a körmök benövését.

 A kézkörmök esetében számos forma közül választhatunk: 

  • Klasszikus ovális körmök: Ehhez a formához reszeljük egyenesre a körmök oldalait és kerekítsük le a körmök sarkait ovális formára.
  • Sportosan dinamikus és egyben tökéletes választás a szögletes forma. Ehhez a formához reszeljük egyenesre a körmök oldalait, a körmök élét pedig reszeljük úgy, hogy a sarkak egy vonalba kerüljenek a körmök végével.
  • Veszélyesen elegáns hegyes körmök: ez a forma hosszabbá és karcsúbbá varázsolja kezeinket. Ha szeretnénk megóvni körmeinket az esetleges károsodástól előbb átlósan kerekítsük le a körmök oldalait, majd függőleges irányba mozgassuk a készüléket a körmök oldalainál.

2. „Sima ügy!” A körmök akkor igazán gyönyörűek, ha egyenletes a felületük. A Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szettel könnyen egyenletessé varázsolhatjuk körmeinket. Egyetlen egy körmünket se csiszoljuk 15 másodpercnél tovább, és várjunk két hetet egy-egy csiszolás közt. Már néhány másodperc alatt elérhetjük a kívánt simaságot, egyenletes felületet a Scholl készülékével.

3. „Fényűző megjelenés.” Végezetül a Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szett polírozó fejével természetes, gyönyörűen fénylő körömfelületet érhetünk el. Gyengéden polírozzuk körmeinket körkörös mozdulatokkal. Kezdjük el először csak egy irányba, majd váltsunk át a másik irányra, addig, amíg el nem érjük a kívánt ragyogást.

Ha szeretnénk megőrizni körmeink természetes ragyogását, akkor a körömápolás tökéletes befejezéseként használhatjuk a Scholl Velvet SmoothTMkörömápoló olajat . A különleges összetevőknek, a hét különböző olajnak köszönhetően extra hidratálással és ápolással kényeztethetjük kéz- és lábkörmeinket, valamint a körömbőrt. A körömápoló olaj ecsetével egyszerűen vigyük fel a készítményt a körmünkre és a körömbőrünkre – nincs rendetlenség, nincs áztatási idő, csak tökéletes ápolás. Az eredmény: természetesen fénylő, sima körmök.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta