INFÓ

10 tipp a szép és fénylő körmökért

2015. december 7., hétfő 15:36

Nem a szerencsén múlik, hogy gyönyörűek-e a körmeink! Bárkinek lehet ápolt, fénylő körme. Néhány jó tanács betartásával és a megfelelő eszközökkel könnyen formába hozhatjuk kéz- és lábkörmeinket:

1. „Köröm-idő”: Rendszeresen szakítsunk időt körömápolásra! Egy-egy körömápolási „szertartás” során nemcsak szép körmöket varázsolhatunk, hanem egy stresszes, fárasztó napon akár még ellazulni is segíthet. A Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló szettel pedig könnyedén és a lehető legtökéletesebb eredmény érhető el.

2. Rövidebb körmök gyengéden: El a kezekkel a körömvágó ollótól! A körömvágás során a körmök könnyen berepedhetnek vagy letörhetnek, ezért ha rövidebb körmöket szeretnénk, olló helyett használjunk reszelőt. Először a körmök oldalait majd a körömvégeket formázzuk. Soha ne végezzünk oda-vissza mozdulatokat a reszelővel.

3. Barázdák gyengéd elsimítása: Ha körmünkön barázdák éktelenkednek, körmeink elveszítik természetes fényüket és ápolatlannak tűnnek. A Scholl Velvet SmoothTMkörömápoló szett speciális formázójával könnyedén és gyengéden megszabadulhatunk a barázdáktól. Azonban fontos, hogy ne essünk túlzásba, ha a körmök simításáról van szó! Csupán néhány másodperc elegendő. A simítás után polírozással érhetjük el, hogy körmünk gyönyörű fényben pompázzon.

4. Forma kérdése: Tudtad, hogy nem minden körömreszelési technika illeszkedik minden egyes természetes körömformához? A hosszúkás körömformához jól illik a sportos, szögletes reszelés, amely lehetővé teszi, hogy a körmök szélesebbnek tűnjenek. Az ovális és a kerek reszelési stílus nőiesebbé varázsolja a széles körmöket. Ha azt szeretnéd, hogy a kezeid hosszabbnak és kecsesebbnek tűnjenek, válaszd a hegyes formát.

5. Fényes befejezés: száraz bőr és berepedezett körmök? Beszakadt körömágy? Ezen problémák megoldására hivatott a Scholl Velvet SmoothTMkörömápoló olaj , amely egy exkluzív, 7 különböző tápláló olajból álló készítmény kifejezetten a reszelés, simítás és fényesítés-triumvirátusa utáni használatra.

6. Gyönyörű körmök őre: takarítás, mosogatás, kerti munka – természetes ellenségei a gyönyörű körmöknek. Ebben egy megbízható testőr lehet a segítségünkre: a gumikesztyű.

7. Stílusosan a partikon: spontán kis esti kiruccanás? Egyetlen gyors lépéssel, gombnyomásra természetes fényében pompázó körmöket varázsolhatunk magunknak. Nem kell mást tennünk, mint használni a Scholl Velvet SmoothTM Elektromos körömápoló készüléket és pillanatok alatt fényesre polírozni a körmeinket, majd nekivágni az éjszakának.

8. Tökéletes időzítés a lakkozáshoz: ha zuhanyzás után festjük ki körmeinket, a végeredményt bizony nem élvezhetjük sokáig. A víz kiáztatja körmeinket, és amikor igazán megszáradnak, a körömlakk leválik.

9. Alul és felül: Ha színes körömlakkot használunk, érdemes alaprétegként átlátszó körömlakkot használni. Ez a módszer óvja körmeinket a sárgás elszíneződéstől, és ha fedőréteget is felviszünk körmeinkre a végeredmény is tartósabb lesz.

Viszlát, száraz körmök: a száraz és könnyen töredező körmök időnként nagyobb törődést igényelnek. Egy speciális körömápoló krém tökéletes megoldást jelenthet kezeinknek és körmeinknek egyaránt, erősítheti és hidratálhatja a körmöket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta