Személyi hitelek: 5 tipp a céljaink megvalósításához

Sokan szembesülünk azzal, hogy régóta kitűzött, karnyújtásnyira lévő céljaink elérésének egyetlen gátja van, méghozzá a pénzhiány. Ma már elég egy kedvező feltételű személyi kölcsönt igényelni ahhoz, hogy valaki átlendüljön ezen az akadályon. A megfontoltság persze ebben is nagyon fontos. A megfelelő cél és a legkedvezőbb hitelkonstrukció kiválasztása egyaránt elengedhetetlen.

  • tipp: Tanulás külföldön

Egyetem, nyelvtanfolyam, főző-, vagy akár művészeti kurzus – ki mondta, hogy csak Magyarországon érdemes keresgélni? Hiszen hol lehetne könnyebben elsajátítani az angol nyelvet, mint annak szülőföldjén, Nagy-Britanniában vagy tágítani a látókörünket a Benelux vagy a skandináv országok felsőoktatásának segítségével? Olyan előnyre tehet szert a külföldi tanulmányoknak köszönhetően, amelyből élete végéig profitálhat. Sok európai országban könnyű ingyenes tanulási lehetőségre bukkanni, de a mindennapi költségekre is érdemes hosszú távú befektetésként gondolni, és ha szükséges, kölcsönnel támogatni az indulást.

  • tipp: Autóval a szabadságért

Tömeg, várakozás, hideg, korlátozottság. Mindenki ismeri a tömegközlekedés hátulütőit. Már néhány százezer forintért hozzá lehet jutni álmaink első autójához, amely sokkal nagyobb szabadságot és függetlenséget jelenthet. Persze az is elképzelhető, hogy már áll a ház előtt egy kisautó: ősszel különösen fontos, hogy felkészítsük télre a járművet. Egy alapos szervizeléshez pedig szintén pénz kell: a Cofidis tudja rá a megoldást, mi a leggazdaságosabb hitelkonstrukció.

  • tipp: Lakásfelújítással új otthont varázsolhatunk

Otthon pihenünk meg az egész napi stressz után, éppen ezért nem mindegy, milyen közeg vesz minket körbe. Egy lakásfelújítás során új színeket, bútorokat, kiegészítőket, ezekkel együtt új hangulatot és érzéseket vihetünk a lakásba, ahol igazi megnyugvás lesz minden eltöltött perc. Elég csak arra gondolnunk, hogy egy elavult fűtésrendszer esetén tél közeledtével választanunk kell az otthon melege és az alacsony fűtésszámla között. Ha eddig nem tettünk félre pénzt, de a probléma már sürgető, érdemes a személyi kölcsönt, mint lehetséges alternatívát megvizsgálni.

  • tipp: Vakációra télen is szükség van!

Pihenni kell, télen is! Messze még a nyár, a sok stressz viszont nem csak rövid, de hosszú távon is kifejti hatását magánéletünkre és egészségünkre. A betegséget és az orvoshoz járást pedig sokkal jobb megelőzni, mint megszenvedni. Erre az aktív pihenés az egyik legjobb megoldás. Közeledik a téli sportok szezonja, menjünk kikapcsolódni a hegyekbe, síelni. A család, a baráti társaság közös pihenése mára már tapasztalhatóan egyre gyakoribb cél egy személyi kölcsön felvételekor.

  • tipp: Egy lépés az egészségért

Manapság sokan választják a magán egészségügyi intézményeket, ha minőségi és gyors ellátásra vágynak. Számtalan olyan kisebb műtéti beavatkozás van, ami kiesik az állami egészségügyi biztosítás által támogatott lehetőségek közül, mégis olyan problémára nyújt megoldást, ami megkeserítheti a mindennapokat. Gondoljunk csak a szemkorrekciós műtétekre, a bőrgyógyászati beavatkozásokra vagy a fiatalkori fogszabályzásra. A Cofidis személyi hiteleinek alacsony THM-e és az igényelhető összegek megkönnyítik a választást és hozzásegíthetnek, hogy megszabaduljunk a szemüvegtől vagy visszaszerezzük a mozgás örömét.

A Cofidis Magyarországi Fióktelepe alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek. Cofidis Megújuló Hitel esetén a referencia THM 23,84% 500 000 forint hitelösszeg és 46 hónap futamidő esetén, Fapados Kölcsön esetén a referencia THM 9,99%. A tájékoztatás nem teljes körű; a termékek feltételeit és részleteit elolvashatja a www.cofidis.hu oldalon.
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek