A Pappas Auto 10 éve a kiválóságok támogatója

A tehetség nem tűri el a korlátokat, és mindent elkövet annak érdekében, hogy elérje azt a célt, ami az egyént elhivatottá teszi. Ez a határtalan tehetség és alkotó szellemiség elismerése jellemzi évről évre a Prima Primissima gálát.

A Prima Primissima Díjat 2003-ben hozta létre Demján Sándor a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének támogatásával. Az elismerés célja megköszönni a magyar művészeti-, tudományos-, sport- és közélet kiemelkedő alakjainak munkásságukat, amellyel hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez, valamit a közösségformáláshoz. 2013 óta a díjat az OTP Bank Zrt. gondozza és finanszírozza Dr. Csányi Sándor felügyelete mellett, aki 2003 óta a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriumának elnöke.

A publikum szavazatai alapján minden évben átadják a Prima Primissima Közönségdíját is.

A Pappas Auto és a Mercedes-Benz Hungária 2015-ben immár tizedik éve támogatja a Prima Primissima Alapítványt. Megtisztelő feladatuk évről évre, hogy a kiválóság egy remek példájával díjazza a szavazó közönség egy szerencsés tagját, idén az A-osztály Facelift személygépkocsival. A megújult modell egy igazi Mercedes és közben mégis teljesen más. Az új A-osztály mindenkinek meglepetést okoz a sportos-dinamikus dizájnnal. A kompakt autók kategóriájában páratlan karaktert és egyediséget képvisel.

A társadalmi és szociális felelősségvállalásra nagy hangsúlyt fektető Pappas Auto számára az idei év jubileumi események sorát hozza. A Prima Primissima Alapítvánnyal közös 10 éves évfordulón túl a Pappas Auto Magyarország Kft. 10 éves születésnapját és negyed százados magyarországi autópiaci jelenlétét ünnepli. A 2014-es üzleti évet 50 milliárd forintot meghaladó árbevétel mellett pozitív mérleg szerinti eredménnyel záró cég sikeres működését saját, újítószellemű munkájára és jogelődje, a Mercedes-Benz kizárólagos importőreként 25 éve alapított MB-AUTO Magyarország Kft. piaci tapasztalataira, valamint a Kelet-Európa legnagyobb gépjármű kereskedelmi vállalkozásai közé sorolt Pappas Csoport 67 éves múltra visszatekintő vállalati filozófiájának következetes alkalmazására alapozza. Az ország hat értékesítési és szervizpontján a Pappas ügyfelei a csoport csaknem félezer felkészült munkatársának segítségére, tanácsaira számíthatnak gépkocsivásárlásnál, az időszakos karbantartási műveleteknél, valamint az autóeladásnál.

Patinás, ámde folyamatosan megújuló Mercedes-Benz márkanevükkel a Prima Primissima ünnepi tortájára így helyez fel egy újabb csillagszórót, mely méltó lezárása a sikeres vállalat kettős jubileumi évének.

A Közönségszavazásról bővebben a http://primaprimissima.hu/szavazas/ honlapon olvashat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek