Tervezd meg a saját stílusod!

Fiatalos márka debütál nemsokára a Corvin Plazában, tervezd meg te is a saját öltözködési stílusod, és fegyverkezz fel az őszre a legújabb divatkellékekkel!

Jó vagy, de nem egy angyal? Akkor a Corvin Plaza hamarosan nyíló új márkaüzletét neked találták ki! A kimondottan fiataloknak tervezett Sinsay első üzletében már idén ősszel kipróbálhatod, mennyire vagy szende, vagy éppen simlis! Játssz te is a divattal és tervezd meg a saját dizájnodat, amellyel kitűnhetsz a tömegből!

A fast fashion világáért rajongókat várja nemsokára a Corvin Plaza lányokra szabott új brandüzlete, melynek kollekciói a legutolsó trendeken alapulnak. Az itt vásárolt ruhák mindig a divatorientált öltözködést helyezik előtérbe, mellyel ámulatba ejtheted a környezetedet!

A márka egyik nagy előnye, hogy az ide vásárolni járók saját maguk alakíthatják ki személyes stílusukat a sokféle ruha és kiegészítő segítségével. A Corvin Plaza új üzletének további pozitívuma, hogy pénztárcabarát árakkal készül, így a fiatalabb korosztály számára is elérhető lesz a kedvenc póló, farmer, vagy stílusos kiegészítő, akár a zsebpénzből!

A Sinsay lányok harsányak, merészek, nyitottak a világra, és mindig a legutolsó divat szerint öltöznek!

Épp ezért a friss trendekre alapozott dizájn és a merész minták a Sinsay ruhák karaktere.

Jól tükrözik ezt a friss, szezonális kollekció ultramodern, futurisztikus, fémszínű anyagai és a fényes lakkbőrre emlékeztető szerelések. Elég egy ezüstszínű hátizsák, vagy egy fényes sapka, és máris menő leszel a szerelésed! A kislányos bájról se feledkezzünk meg, a csipkés, romantikus ruhákat vagy a klasszikus szolidabb darabokat ötvözheted merész cipővel vagy bakanccsal, és máris egyedi imidzzsel rendelkezel!

Nem véletlen, hogy a márka modelljeivel játszhatsz a divattal, és kihangsúlyozhatod a személyiségedet – ez ugyanis az individualista és változatosságot szerető nők kedvelt üzlete! A lezser szabású, bohó ruhadarabokkal számtalan variációt kreálhatsz a könnyed utcai viseletekre, az indiános, etnomintás darabok például izgalmas kreációkra adnak lehetőséget az unalmas szürke hétköznapokra!

A basic sorozat ruhadarabjait dobd fel egy erősebb színű vagy nyomott mintás ruhával, de legalábbis egy csipkezoknival vagy bőrkesztyűvel! Ha szolidabb darabokkal akarsz egyedit alkotni, akkor kombináld a kockást és a pöttyöst, a fekete-fehér így is különleges lehet. A nőies térdzoknikat vagy csipkeharisnyákat se felejtsd el, a leghétköznapibb szerelésből is látványos repertoárt hoznak ki.

A variációk száma hatványozott, ezért keresd a legújabb divatkellékeket a Corvin Plaza új márkaboltjában novembertől, melyek segítségével végre igazán trendi lehetsz! További infók a Corvin Plaza weboldalán és Facebook-oldalán!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek