INFÓ

Bízd a piszkos munkát másra!

2015. október 2., péntek 16:05 |

Szinte minden nő ismeri a mondást, miszerint a mosogatógép a háziasszonyok legjobb barátja. A mosogatótálca előtt töltött hosszú órákat percekre redukálja és a koszos edények sikálásának is búcsút inthetünk.

Ha férjünket racionális érvekkel akarjuk rábírni eme csodás szerkezet megvásárlására általában a víz-, és energiatakarékosságot szoktuk érvként felemlegetni. De valljuk be, mi inkább az időt szeretjük, amit megspórol nekünk. Segítségével több időt tölthetünk családunkkal, vagy éppen pihenhetünk.

Azt könnyű belátni, hogy a mosogatógép könnyebbé teszi az életünk! De mit tehetünk mi érte, hogy hosszú életű legyen, és a lehető leghatékonyabban lássa el feladatát?

Havonta egyszer tisztítsd meg mosogatógépedet! A Finish® mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is.

Frissítsd fel mosogatógépedet az üde és friss citrom és lime illatával! A Finish® citrom és lime mosogatógép illatosító különleges kettős folyadéktartó rekeszei egyszerre fejtik ki hatásukat, így minden alkalommal, amikor kinyitod a mosogatógépet, a kellemetlen szagok helyett a friss citrom és az üde lime illatát fogod érezni! A kellemetlen szagok megszüntetéséért próbáld ki a semleges illatú Finish® mosogatógép illatosítót is!

Használd rendszeresen a Finish® öblítő szereit, amelyek megakadályozzák, hogy az edényeken és poharakon ételmaradványok, foltok vagy bevonatok maradjanak. Egyszerűen töltsd a Finish® öblítő folyadékot az öblítő adagoló rekeszbe, és az öblítő szer minden egyes mosogatáskor automatikusan kioldódik, biztosítva ezzel edényeid tökéletes tisztaságát és fantasztikus ragyogását.

Ellenőrizd rendszeresen, hogy a megfelelő mennyiségű Finish® gépi regeneráló só legyen a mosogatógépben. A só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. A Finish® gépi regeneráló só természetes anyagokat tartalmaz, és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish® mosogatószer tisztító hatását!

További információkét látogassn el a www.finish.hu weboldalra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta