Új, olasz pörkölésű kávé az OMV-nél

Zanza!

Az autósokat a tökéletes kiszolgálás mellett új kávéélmény is várja az OMV töltőállomásokon lévő VIVA kávézókban: ez az új, olasz pörkölésű VIVA kávé.

Sok kávérajongó választja az OMV-t

Autózni még akkor is élmény, ha az út hosszú, és időnként jól esik egy pihenő. Ilyenkor az autós számára különösen fontos, hogy feltöltődjön, és felkészüljön a még rá váró kilométerekre.

Az OMV 9 országban, 1400 töltőállomáson naponta 1,3 millió vásárlót szolgál ki, és évente 30 millió csésze kávét fogyasztanak a betérő vendégek az OMV töltőállomásain. A társaság évek óta nagy gondot fordít arra, hogy jó kávét ihassanak a töltőállomásain a vásárlók, a lehető legjobb körülmények között. „A kényelem és az élvezeti érték a két kulcsszó! Folyamatosan fejődnünk kell ahhoz, hogy mindig kiváló kávét kínálhassunk vásárlóinknak, színvonalas kiszolgálás keretében” – magyarázza Klaus Jürgen Schneider, az OMV AG kiskereskedelmi igazgatója. „Korunk kávéfogyasztója igényes, különleges érzéke van a minőséghez, és nagyra becsüli, ha a megfelelő légkört is megkapja a kávéfogyasztáshoz. Egy csésze jó kávé az öröm pillanatait jelenti a mindennapokban – és az OMV nagy fontosságot tulajdonít ezeknek a pillanatoknak.”

Újdonság: olasz pörkölésű kávé

Az új VIVA kávé a híres, nagy hagyományokkal rendelkező Gimoka kávépörkölőiből származik, amelyek a Comói-tó mellett találhatók. A VIVA Kávé fejlesztői csapata, amelyet külön erre a célra meghívott baristák is erősítettek, féléven keresztül dolgozott egy új kávékeveréken. Az eredmény: a legjobb minőségű kávészemek gondosan pörkölve, különleges és kiegyensúlyozott aromával, finom crema-val – vagyis kávézás felsőfokon!

Alberto Pipan, a Gimoka fejlesztési és minőségirányítási vezetője így idézi fel a VIVA kávé megszületését: „Az utolsó néhány hónap mindannyiunk számára nagy kihívást jelentett, sokat dolgoztunk a részleteken és az árnyalatokon, hogy megkapjuk a végső ízt és állagot, amelyet most már a vásárlóinknak is kínálhatunk. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk a végeredményre – a tesztelés során az új VIVA kávé nagy tetszést aratott a vásárlók és a töltőállomás partnerek körében.”

Széles választék és jól felkészült munkatársak

Az új VIVA kávé csak az OMV töltőállomásain lévő VIVA kávézókban kapható. A töltőállomásokon lévő VIVA kávézók munkatársai nagy gondossággal készítik el a friss kávékat, legyen az espresso, cappuccino vagy latte macchiato. És természetesen valamennyi kávé elvihető (coffee-to-go) változatban is kapható.

„A VIVA kávé szakértői tisztában vannak a kávéfőző gép pontos beállításának, a megfelelő hőmérsékletnek és a tejhab helyes elkészítésének fontosságával. A VIVA kávézók valamennyi munkatársa alapos képzésben részesül annak érdekében, hogy mindig a legjobb minőségben szolgálják fel a kávéinkat. Így érjük el azt, hogy az új VIVA kávé igazi élményt jelentsen a vásárlóink számára” – hangsúlyozza Wilfried Gepp, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója.

A VIVA kávé bevezetésével az OMV tovább erősíti a minőségi szolgáltató jellegét a töltőállomások piacán, és különleges örömet szerez azoknak a kifinomult ízlésű kávérajongóknak, akik útközben is szeretnének hódolni szenvedélyüknek.

További információ itt!

Blogmustra