INFÓ

Új, olasz pörkölésű kávé az OMV-nél

2015. június 15., hétfő 13:43 |

Az autósokat a tökéletes kiszolgálás mellett új kávéélmény is várja az OMV töltőállomásokon lévő VIVA kávézókban: ez az új, olasz pörkölésű VIVA kávé.

Sok kávérajongó választja az OMV-t

Autózni még akkor is élmény, ha az út hosszú, és időnként jól esik egy pihenő. Ilyenkor az autós számára különösen fontos, hogy feltöltődjön, és felkészüljön a még rá váró kilométerekre.

Az OMV 9 országban, 1400 töltőállomáson naponta 1,3 millió vásárlót szolgál ki, és évente 30 millió csésze kávét fogyasztanak a betérő vendégek az OMV töltőállomásain. A társaság évek óta nagy gondot fordít arra, hogy jó kávét ihassanak a töltőállomásain a vásárlók, a lehető legjobb körülmények között. „A kényelem és az élvezeti érték a két kulcsszó! Folyamatosan fejődnünk kell ahhoz, hogy mindig kiváló kávét kínálhassunk vásárlóinknak, színvonalas kiszolgálás keretében” – magyarázza Klaus Jürgen Schneider, az OMV AG kiskereskedelmi igazgatója. „Korunk kávéfogyasztója igényes, különleges érzéke van a minőséghez, és nagyra becsüli, ha a megfelelő légkört is megkapja a kávéfogyasztáshoz. Egy csésze jó kávé az öröm pillanatait jelenti a mindennapokban – és az OMV nagy fontosságot tulajdonít ezeknek a pillanatoknak.”

Újdonság: olasz pörkölésű kávé

Az új VIVA kávé a híres, nagy hagyományokkal rendelkező Gimoka kávépörkölőiből származik, amelyek a Comói-tó mellett találhatók. A VIVA Kávé fejlesztői csapata, amelyet külön erre a célra meghívott baristák is erősítettek, féléven keresztül dolgozott egy új kávékeveréken. Az eredmény: a legjobb minőségű kávészemek gondosan pörkölve, különleges és kiegyensúlyozott aromával, finom crema-val – vagyis kávézás felsőfokon!

Alberto Pipan, a Gimoka fejlesztési és minőségirányítási vezetője így idézi fel a VIVA kávé megszületését: „Az utolsó néhány hónap mindannyiunk számára nagy kihívást jelentett, sokat dolgoztunk a részleteken és az árnyalatokon, hogy megkapjuk a végső ízt és állagot, amelyet most már a vásárlóinknak is kínálhatunk. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk a végeredményre – a tesztelés során az új VIVA kávé nagy tetszést aratott a vásárlók és a töltőállomás partnerek körében.”

Széles választék és jól felkészült munkatársak

Az új VIVA kávé csak az OMV töltőállomásain lévő VIVA kávézókban kapható. A töltőállomásokon lévő VIVA kávézók munkatársai nagy gondossággal készítik el a friss kávékat, legyen az espresso, cappuccino vagy latte macchiato. És természetesen valamennyi kávé elvihető (coffee-to-go) változatban is kapható.

„A VIVA kávé szakértői tisztában vannak a kávéfőző gép pontos beállításának, a megfelelő hőmérsékletnek és a tejhab helyes elkészítésének fontosságával. A VIVA kávézók valamennyi munkatársa alapos képzésben részesül annak érdekében, hogy mindig a legjobb minőségben szolgálják fel a kávéinkat. Így érjük el azt, hogy az új VIVA kávé igazi élményt jelentsen a vásárlóink számára” – hangsúlyozza Wilfried Gepp, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója.

A VIVA kávé bevezetésével az OMV tovább erősíti a minőségi szolgáltató jellegét a töltőállomások piacán, és különleges örömet szerez azoknak a kifinomult ízlésű kávérajongóknak, akik útközben is szeretnének hódolni szenvedélyüknek.

További információ itt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta