Bársonyosan sima bőr nyárra!

A jó idő beköszöntével egyre több hölgy bújik miniszoknyába és rövidnadrágba, így - az erősebbik nem legnagyobb örömére - előbukkannak a sima, bársonyos lábak. A hölgyeknek viszont alaposan meg kell dolgozniuk mindezért.

A szőrtelenítési lehetőségek száma bőséges, csupán egyéni igények és érzékenység kérdése, hogy mi mellett teszed le voksodat. Nem kell feltétlenül kozmetikushoz rohannod, ha selymes és sima bőrre vágysz, hiszen számtalan otthon is használható szőrtelenítési eszköz vásárolható meg az üzletekben. Összeállításunk segítségével Te is könnyedén eldöntheted, hogy az X-Epil termékkínálatából számodra melyik a legszimpatikusabb és a hozzád leginkább illő termék vagy eljárás.

Szőrtelenítő krém – a klasszikus

Talán a legősibb eljárások közé tartozik ez a módszer. Használata egyszerű, gyors, és fájdalommentes. Alkalmazása mindössze 6-8 percet vesz igénybe. A termék lényege, hogy a krémben lévő hatóanyag feloldja a szőrszálakat, melyeket a hatóidő lejárta után spatula segítségével könnyen eltávolíthatsz. Fontos, hogy a használati utasításban előírt hatóidőt nem szabad túllépned, illetve az első használat előtt bőrpróbát kell végezned, hiszen érzékeny bőr esetén allergiát okozhat.

Ennek a szőrtelenítő eljárásnak a hatása 3-5 napig tart.

Az X-Epil szőrtelenítő krém Aloe vera tartalma nyugtatja és gyengéden ápolja a bőrt.

Gyanta – a határozott

A gyantázás napjaink egyik legnépszerűbb szőrtelenítési módszere. Népszerűségét egyszerű használhatóságának és tartós eredményének köszönheti.

Ez az eljárás ugyan nem fájdalommentes, de megszokható, az eredménye pedig hetekig tartó sima és bársonyos bőr. X-Epil kínálatából az igényeidnek megfelelően több típusú gyanta közül is választhatsz.

Otthoni használatra kifejlesztett gyantázó-szettek, melyek ergonomikus kialakításuknak köszönhetően könnyű és egyszerű gyantázást tesznek lehetővé. A gyantapatront gyantázás közben nem kell a készülékből kivenned, így a patronban lévő gyantát melegen tarthatod.

Előnye hogy tövestől eltávolítja a szőrszálakat, így hosszantartó simaságot eredményez.

Az előre elkészített hideg gyantacsíkok, gyors és hatékony szőrtelenítést tesznek lehetővé. Egyik legpraktikusabb eljárás, hiszen a hideg gyanta már egy textilcsíkon helyezkedik el, amit két tenyered között felmelegítesz, majd a szőrtelenítendő bőr felületre simítod és egy határozott mozdulattal lerántod. Fontos megjegyezni, hogy mindig a szőr növekedésével ellentétes irányba kell a textilcsíkot eltávolítani.

Az X-Epil kínálatában megtalálod a különböző testrészekre kifejlesztett, használatra kész gyantacsíkokat:

Használatra kész gyantacsík arcra (bajusz és az áll szőrtelenítésére)Használatra kész gyantacsík testreHasználatra kész gyantacsík bikini és hónalj területeire

Széles görgőfejjel ellátott gyantapatronok, melyek meleg vízben vagy mikrohullámú sütő segítségével, felmelegítve használhatók a test bármely részén. A gyanta eltávolítása a szettben található lehúzó textília segítségével egyszerű és hatékony.

A legjobb eredmény a szőr 4-5 mm-es hosszúságánál érhető el.

Epilátor – az elegáns

Az epilálással gyökerestől távolítod el a szőrszálakat, így azoknak 3-4 hétre van szükségük a visszanövéshez.

Az epilátor használatával a visszanövő szőr mennyisége idővel csökken, mely a szőrtüsző korlátozott regenerálódási képességével magyarázható.

Válaszd az X-Epil Sensation Epilátort mert, praktikusgyorseredményeshigiénikus

Borotva – a barátságos

Legegyszerűbb, leggyorsabb eljárás, amely a test bármely részén alkalmazható. Könnyen kivitelezhető fájdalommentes, melyet zuhanyozás közben célszerű elvégezni.

Hátránya, hogy akár 2-3 naponta is ismételni szükséges.

Bármelyik módszert is választod az X-Epil magyar márka garantálja a megbízható minőséget, és tökéletesen sima, bársonyos bőrt!

Nyeremények: 10 db 10.000 Ft értékű X-Epil és X-Epil Intimo termékekből összeállított ajándékcsomag.

Kérdések:

Sajnáljuk, ez a játék már lezárult!

  • A nyertesek kiválasztása, értesítése: A játék nyertesei gépi sorsolással kerülnek kiválasztásra, azon játékosok közül, akik helyesen tippeltek a feltett kérdésekre.
  • A játék időtartama: 2015. június 15.,12:00h - 2015. június 21. 24:00h.
  • A sorsolás időpontja: 2015. június 23. 11:00h
  • A sorsolás helyszíne: a CEMP SH Kft. irodája (1033 Budapest, Flórián tér 1. )
A nyerteseket e-mailben a CEMP SH Kft. értesíti, a nyeremény átvételének módjáról és idejéről pedig az Alveola Kft. 2015. június 26. éjfélig. A nyeremények átadása személyesen illetve postai úton történhet.

Oszd meg másokkal is!
Mustra