9 ok, amiért nem tudtál lefogyni, természetes megoldással!

Érezted már úgy, hogy hiába bármilyen diéta, egyszerűen nem tudsz lefogyni? Van, hogy éppen a saját tested a legnagyobb ellenséged a kilók elleni harcodban. A 9 legnyomósabb ok, ami az elhízás és a kudarcok hátterében állhat és a természet válasza, amit segítségül hívhatsz!

Testúly ingadozás (jojó)

A drasztikus fogyókúrák jellemzője, hogy amennyi lement, annyi vissza is jön – sok esetben még akár több is. A diéták, de akár csak egy rendszertelenebb hét is megbontja a testsúly kontrollálására való természetes képességünket.

Mi a természet válasza? Az indiai gyógyászatban már évszázadok óta alkalmazott gyümölcs, a garcinia cambogia hatóanyagainál fogva a testsúlykontrollt képes támogatni.

Jelentős cukorbevitel - vércukorszint kiugrások

Magas cukortartalmú élelmiszerek fogyasztása után hirtelen megemelkedik a vércukorszint, így nő az inzulintermelés is. Beindul a természetes folyamat: az inzulin a cukrot eljuttatja a sejtekbe, a vércukorszint viszont a magasból hirtelen leesik. Hogy ennek hatására mit érzünk? Éhséget – miközben sejtjeink már amúgy is fürdenek a cukorban, így innentől kezdődik a felesleges zsírraktározás.

Mi a természet válasza? A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Ha vércukorszintünk beáll a normális értékre, sikerrel kitörhetünk az édességek iránti sóvárgás és falásrohamok ördögi köréből.

Pajzsmirigyhormon-zavar

A pajzsmirigy hormonok működésének az anyagcsere folyamatokban van létfontosságú szerepe. Az alulműködés hatására az anyagcsere jelentősen lelassul és elkezdünk olyan módon hízni, hogy a kilók egyszerűen „leadhatatlannak” tűnnek.

Mi a természet válasza? A barna algák családjába tartozó hólyagmoszat jótékony hatással bír a pajzsmirigy-hormonok működésére, így segítve visszaállítani testünk normális állapotát.

Zsírfelhalmozás

A zsíranyagcsere folyamatai a stressz hatások, a rendszertelen étkezés és egyéb hatások miatt gyakran teljesen felborulnak. Emiatt csak az egyik részük, méghozzá épp a zsírfelhalmozás működik hatékonyan, ami aztán a takargatni kívánt zsírpárnák megjelenéséhez vezet.

Mi a természet válasza? Az egyik legismertebb, legtöbbet kutatott zsírégető növény, a zöld tea.

Elsavasodott szervezet

Rengeteg kutatás foglalkozik azzal, hogy a megnövekedett fehér-szénhidrát fogyasztás hatására az emberek többségének szervezetében felborult a sav-bázis egyensúly. A túlsavasodott szervezet valódi spirált indít be, kezdve a hízással.

Mi a természet válasza? Az elsavasodás során tulajdonképpen sejtjeink károsodnak, ezeket a folyamatokat pedig az antioxidánsok képesek semlegesíteni. Rendkívül erős antioxidáns jelleggel bír a kínai fo-ti gyökér.

Szüntelen éhség

Az okok háttere változatos lehet, akár a stressz, vagy a vércukorszint-ingadozás. A szüntelen éhség valódi ördögi kört jelent, hiszen folyamatos evési, nassolási kényszerrel jár.

Mi a természet válasza? A guarana olyan gyógynövény, ami képes ezt a felesleges (tehát nem valódi kalória-hiány miatt fellépő) éhséget elnyomni.

Rendszertelen étkezés

Ha szervezetünk nem kapja meg egyenletesen, kiszámíthatóan, amire szüksége van, akkor raktároz, amikor és amiből csak teheti. Így fordulhat elő az, hogy noha úgy tűnik keveset eszünk, mégis hízunk. A rendszeres étkezés tudatos tervezés eredményeként jöhet létre, ehhez kellő szellemi frissességre van szükségünk.

Mi a természet válasza? Az ázsiai gázló az agy erősítője, segítségével képesek lehetünk fenntartani egy jó kognitív (szellemi) teljesítményt, tudatossá tenni a táplálkozást.

Rossz közérzet

Ha a hangulatunk cserben hagy minket, képtelenek vagyunk megfelelő döntéseket hozni, márpedig egy kutatás során bebizonyosodott, hogy csak táplálkozással kapcsolatban naponta átlagosan 227 döntést hozunk.

Mi a természet válasza? Ha testünkben minden folyamat rendben zajlik, akkor a természetes jóllét pozitív hangulatát élvezhetjük. Ezt a természetes, jó közérzetet segít visszaállítani a szibériai ginzeng.

Kalória égetés zavara

Az eddigiekből is látható volt, mennyi folyamat vezet az anyagcsere lelassulásához, a zsírfelhalmozáshoz. Ezek a kalóriák égetését is akadályozzák, amelyekkel egészséges, normál állapotban meg tudna birkózni szervezetünk.

Mi a természet válasza? Hihetetlenül egyszerűen hangzik: a kalcium. Ez a létfontosságú ásványi anyag részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban is.

A természetes megoldás

A testsúlygyarapodás hátterében álló 9 fő ok mindegyikére létezik természetes megoldás. A probléma mindig egy okkal indul, de a test összetett folyamatai miatt hamar továbbgyűrűzhet a helyzet, hozva magával a többi problémát is.

Idén igazi újdonságként került a piacra a Bogyókúra Natura, ami egyesíti magában mindezeket a természetes összetevőket, éppen azért hogy megoldást kínálhasson a 9 fő okra, ami akadályozó tényező a fogyásban.

A Bogyókúra Natura szakemberek által kidolgozott, minőségi alapanyagokból készült étrend-kiegészítő a sikeres fogyás támogatásáért – 9 fő ok a hízásra, 9 természetes megoldás minden szem bogyóban! Még több információ a termékről itt: http://www.bogyokura.hu/

Oszd meg másokkal is!
Mustra