INFÓ

Saját LEGO-mesekönyv a Librinél

2015. május 14., csütörtök 10:25

A LEGO Store Show május 15-17. között idén első alkalommal kerül megrendezésre. A Millenárison nemcsak vásár, de számos LEGO-s program is várja a gyerekeket, többek közt a Libri standjánál saját LEGO-mesekönyvet készíthetnek.

Tavaly, amikor Budapesten felépítették minden idők legmagasabb LEGO Tornyát, és ezzel a LEGO Store Budapest bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe, megszületett egy újabb álom: egy hatalmas LEGO játszóház megépítése. Idén ezért úgy döntöttek a szervezők, hogy május 15-17. között a Millenáris B pavilonjában megrendezik a LEGO Store Show-t, mely nem más, mint egy hatalmas LEGO Birodalom, ahol a résztvevők – szakértő segítséggel – felépíthetik a jövő városát (Bulid the Change).

A rendezvényen számos LEGO-s programmal várják a kicsiket és kicsit nagyobbakat is. A gyerekek oktatók segítségével megismerhetik a nap-, a szél- és a vízenergia működését, betekintést nyerhetnek az önfenntartó otthon titkaiba. Az így tanultakat és kreativitásukat felhasználva megépíthetik a jövő városát, egy hatalmas 60 m2 területű ökovárost.  

A jövő építése mellett a látogatok „fejest” ugorhatnak a hatalmas, több mint félmillió kockából álló LEGO homokozóba, részt vehetnek bátorságpróbán, megismerkedhetnek a LEGO összes termékcsaládjával. A gyerekek részt vehetnek a LEGO tereprali bajnokságon, a Duplo hídépítő versenyen, a Mindstorms robotépítésen és programozáson. A Libri is kint lesz a Millenárison, és különleges programmal várja gyerekeket. A standhoz ellátogató gyerekek elkészíthetik saját mesekönyvüket színes LEGO-k felhasználásával. Több témakör közül választhatnak, melyet saját fantáziájukkal megtöltve készíthetik el történetüket, és ezt digitális változatát azonnal megkapják a szülők.

További részletek:

http://www.libri.hu/legostoreshow/  

http://www.legostore.hu/LegoStoreShow/Mi-is-az-a-LEGO-Store-Show  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta