INFÓ

Perzselő nyár, hűsítő árak és ÁRKÁD!

2015. május 13., szerda 16:01 |

Hatalmas kedvezményekkel, Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában most beszerezheted a legújabb nyári trendeket!

 A divatimádók abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy az ÁRKÁD KUPONNAPOKKAL ismét hódolhatnak vásárlási szenvedélyüknek, hiszen az évszakok körforgásával a divat is változik. A legújabb ruhadarabok és kiegészítők beszerzése mindig nagy örömet jelent, így a folyamatos gardróbfrissítés élményéhez ismét hozzá járulunk Nyári kuponnapjaikkal!

ÜDÍTŐ árak a kánikulában!

Nyáron azonban nemcsak a szépségre, hanem a kényelemre és a praktikumra is törekednünk kell. Fontos, hogy a nagy melegben bőrünk megfelelően szellőzzön, de védve is legyen a káros napsugaraktól. Teljesen mindegy, hogy üzleti megbeszélésre, baráti vacsorára vagy kirándulni megyünk, a nyári ruházat kiválasztása különleges odafigyelést igényel. A divatházak minden évben izgalmassá teszik a nyári öltözködést, így a színek és formák széles palettájából választhatunk.

Az idei nyáron visszaköszön a '70-es évek divatja, a lenge szabású ruhákon a virágos minták és a fodrok dominálnak. Természetesen nem felejtjük az örök klasszikus farmert sem, amely mára mindennapi életünk szerves részévé vált, hiszen nemcsak ruházatunkban, de használati tárgyainkban is praktikus és mutatós díszítőelem.

Választék tehát van bőven, a kérdés már csak az, hogy hol és mennyiért tudod beszerezni a szezon legtrendibb darabjait.

A válasz kézenfekvő: ÁRKÁD Nyári Kuponnapok!

Az évente háromszor megrendezésre kerülő kuponnapok az ÁRKÁD Bevásárlóközpont saját kezdeményezése, amellyel közel 100 üzletben vásárolhatsz akár 40%-os kedvezménnyel.

A főváros legnagyobb eladóterével rendelkező, nemrég megújult centerében minden alkalommal nagy sikert aratnak a kedvezményes szelvények, így az ÁRKÁD kuponnapok már hagyománynak számítanak.

Ne feledd: 2015. június 3-6. ÁRKÁD!

Keresd a kuponokat az budapesti ÁRKÁD földszinti kuponnyomtató standjánál vagy a  www.arkad.hu oldalon, és ugorj fejest a nyárba!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta