Perzselő nyár, hűsítő árak és ÁRKÁD!

Hatalmas kedvezményekkel, Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában most beszerezheted a legújabb nyári trendeket!

 A divatimádók abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy az ÁRKÁD KUPONNAPOKKAL ismét hódolhatnak vásárlási szenvedélyüknek, hiszen az évszakok körforgásával a divat is változik. A legújabb ruhadarabok és kiegészítők beszerzése mindig nagy örömet jelent, így a folyamatos gardróbfrissítés élményéhez ismét hozzá járulunk Nyári kuponnapjaikkal!

ÜDÍTŐ árak a kánikulában!

Nyáron azonban nemcsak a szépségre, hanem a kényelemre és a praktikumra is törekednünk kell. Fontos, hogy a nagy melegben bőrünk megfelelően szellőzzön, de védve is legyen a káros napsugaraktól. Teljesen mindegy, hogy üzleti megbeszélésre, baráti vacsorára vagy kirándulni megyünk, a nyári ruházat kiválasztása különleges odafigyelést igényel. A divatházak minden évben izgalmassá teszik a nyári öltözködést, így a színek és formák széles palettájából választhatunk.

Az idei nyáron visszaköszön a '70-es évek divatja, a lenge szabású ruhákon a virágos minták és a fodrok dominálnak. Természetesen nem felejtjük az örök klasszikus farmert sem, amely mára mindennapi életünk szerves részévé vált, hiszen nemcsak ruházatunkban, de használati tárgyainkban is praktikus és mutatós díszítőelem.

Választék tehát van bőven, a kérdés már csak az, hogy hol és mennyiért tudod beszerezni a szezon legtrendibb darabjait.

A válasz kézenfekvő: ÁRKÁD Nyári Kuponnapok!

Az évente háromszor megrendezésre kerülő kuponnapok az ÁRKÁD Bevásárlóközpont saját kezdeményezése, amellyel közel 100 üzletben vásárolhatsz akár 40%-os kedvezménnyel.

A főváros legnagyobb eladóterével rendelkező, nemrég megújult centerében minden alkalommal nagy sikert aratnak a kedvezményes szelvények, így az ÁRKÁD kuponnapok már hagyománynak számítanak.

Ne feledd: 2015. június 3-6. ÁRKÁD!

Keresd a kuponokat az budapesti ÁRKÁD földszinti kuponnyomtató standjánál vagy a  www.arkad.hu oldalon, és ugorj fejest a nyárba!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek