Az enHome-ról röviden

Felelős szerepet vállalva a környezettudatos energiafelhasználás hazai népszerűsítésében, az enHome 2014. szeptembere óta teljes körű, kulcsrakész megoldásokat kínál az egész országban.

Az enHome célja, hogy a megújuló energiaforrást felhasználó, valamint az energiahatékonyságot növelő technológiákat minél szélesebb körben elérhetővé tegye. Ennek jegyében ügyfeleinknek a legkorszerűbb és leghatékonyabb készülékeket, valamint személyre szabott optimális megoldást kínálunk, amely figyelembe veszi az ingatlan helyi adottságait, a fogyasztási szokásokat és a jövőbeli igényeket.

Miért érdemes napelemes rendszert telepíttetni?

A napelemes rendszer a legjobb választás, ha valaki önállóan szeretne gondoskodni háztartása villamosenergia-ellátásáról. A napelemes rendszerek ma a decentralizált, helyi energiatermelés legnépszerűbb formájának számítanak, segítségükkel a család teljes áramigénye kielégíthető.

Hogyan működik a napelemes rendszer?

A napelemek a napsugárzást közvetlenül villamos energiává alakítják az úgynevezett fotoelektromos hatás révén. A folyamatért a panelekben elhelyezett félvezető-réteg – leggyakrabban szilícium – felelős. Az ily módon előállított áram teljes egészében tiszta forrásból származik, ezáltal napelem használatával hozzájárulhatunk a szén alapú energiatermelés okozta környezetterhelés csökkentéséhez. A rendszer fontos eleme az ún. inverter, amely a napelem által előállított egyenáramot a háztartási készülékek számára hasznosítható váltakozó árammá alakítja. A berendezés egyszerűen csatlakoztatható a meglévő elektromos rendszerhez, egy korszerű napelemes rendszer pedig akár 20 évig üzembiztosan termeli az energiát.

Lehetséges-e napelemmel az áramszolgáltatást szünet nélkül biztosítani?

Bár az energia termelése és felhasználása napelemek esetében egyenetlen (reggel és este magasabb a fogyasztás, a napelemek pedig napközben termelnek), a rendszer gondoskodik a kiegyenlítésről. A megtermelt többletáramot a rendszer az országos áramhálózatba engedi, ahonnan hiány esetén automatikusan kapja vissza a szabadon felhasználható energiát. Az elhasznált és a visszatáplált energia később elszámolásra kerül. A nullás egyenleg vagy az ahhoz közelítő érték eléréséhez körültekintően megtervezett napelemes rendszer szükséges, amely a háztartás teljes villamosenergia-fogyasztásának fedezésére alkalmas lehet.

Miért válassza az enHome szakértő csapatát?

- Személyre szabott, optimális megoldást kínálunk.

- Figyelembe vesszük az ingatlan helyi adottságait.

- Számításba vesszük a fogyasztási szokásokat és a jövőbeli igényeket.

- Szinte bármilyen típusú tetőre fel tudjuk szerelni napelem rendszereinket.

- Rövid kivitelezési idővel dolgozunk.

- Egy megfelelően méretezett rendszer a háztartás teljes áramigényének fedezésére alkalmas.

- A közüzemi hálózatra csatlakoztatva biztosított a fölösleges energia visszatáplálásának lehetősége.

- A vételezett és a betáplált energia mennyiségét ad-vesz mérő berendezés rögzíti, így megkönnyíti az elszámolást.

Napelemes rendszerek ára

Az enHome már bruttó 1 200 000 Ft-tól kínál kulcsrakész napelemes megoldásokat, amelyek magukban foglalják a tervezés és a teljes körű kivitelezés díját, valamint a hosszú távú garanciát. Egy jól megtervezett napelemes rendszer segítségével az áramszámla 0 Ft-ra csökkenthető, ráadásul a napelem az ingatlan értékét is növeli.

Aktuális promóció

Most futó promóciónk keretében az első 100 megrendelőnek 10% kedvezményt biztosítunk a napelemes rendszer árából, 2015. augusztus 31-ig történő megrendelés esetén.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek