INFÓ

Így frissítsd fel a gardróbodat tavasszal!

2015. február 20., péntek 09:44 |

Új évszak, új ruhák. Csapj le a legújabb tavaszi trendekre kedvezményesen az ÁRKÁD Kuponnapokon!

Itt a tavasz, ezzel elérkezett a gardróbfrissítések ideje is. Gondoltál már arra, milyen jó lenne, ha kedvezményesen juthatnál hozzá a legtrendibb tavaszi darabokhoz? Ha igen, akkor az ÁRKÁD Kuponnapokat neked találtuk ki! 2015. március 4. és 8. között az ország 4 pontján, Budapesten, Győrött, Pécsett és Szegeden akár 20-40%-os kedvezménnyel vásárolhatsz az ÁRKÁD-ban.

Miért különleges az ÁRKÁD Kuponnapok?

Mindnyájunkban él az a természetes vágy, hogy jól nézzünk ki és divatosan öltözködjünk. Az áhított ruhadarabokat, kiegészítőket megvenni jó, hatalmas kedvezménnyel megvásárolni viszont egyenesen fantasztikus érzés. Az ÁRKÁD-ban tudjuk ezt, és igyekszünk folyamatosan értékes ajánlatokkal, kedvezményekkel kedveskedni vásárlóinknak. Ezért jött létre az ÁRKÁD Kuponnapok, amely már-már hagyománynak mondható.

Az ÁRKÁD Kuponnapokat évente háromszor - tavasszal, nyáron és ősszel- rendezzük meg. A különleges kedvezmények országszerte nagy sikert aratnak mind a vásárlók, mind a részt vevő üzletek körében, mert ezek a kedvezmények kizárólag az ÁRKÁD bevásárlóközpontokban érhetők el.

A Kuponnapokon egyszerre, egy időben, több tízezer vásárló használhatja ki a szelvények nyújtotta kedvezményeket. Nem lesz ez másképp 2015 tavaszán sem, mert március 4. és 8. között vár 4 magyarországi nagyvárosban az ÁRKÁD Kuponnapok.

Hogyan szerezd meg a kuponokat?

A kedvezményes kuponokat a centerek honlapjain éred el. Nem kell mást tenned, mint felkeresni a hozzád legközelebb eső ÁRKÁD honlapját, letölteni, majd kinyomtatni a kuponokat és indulhat is a shopping! Amennyiben hirtelen tör rád a vásárlási láz, a bevásárlóközpontokban található kupon-nyomtató standokon is hozzájuthatsz a kedvezményre jogosító szelvényekhez.

Szerezd be a tavasz legtrendibb darabjait az ÁRKÁD Kuponnapokon!

Ne feledd: 2015. március 4-8. ÁRKÁD!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta