INFÓ

ÍGY VÁLASSZON IGAZÁN KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SERTÉSHÚST!

2014. december 3., szerda 14:30 |

Biztosan Önben is felmerült már a kérdés a hentesnél vagy az üzletek polcainál álldogálva, hogy a kiszemelt sertéshús vagy húskészítmény milyen minőségű, honnan származik és hogy mennyire friss.

Nos, ezekben a kérdésekben leggyakrabban a hentesünk véleményére hagyatkozunk, aki tudja, hogy milyen forrásból származik a pultban lévő áru. Azonban ha mi magunk szeretnénk kiválasztani a sertéshúst, akkor ma már még egyszerűbb a feladatunk.

Hogyan válasszam ki az igazán jó minőséget?

A jó minőségű sertéshúst ránézésre még a szakavatott szemeknek sem egyszerű feladat kiválasztani. A minőséget leggyakrabban a hús színéből lehet megállapítani, a sertéskaraj esetében például a világos piros szín, vagy a karaj átmérője a leggyakrabban használt mérce.

Létezik azonban egy összetéveszthetetlen jele az igazán jó minőségű, magyar sertéshúsoknak és készítményeknek: ez a Kiváló Minőségű Sertéshús Védjegy.

Az új Védjegy olyan sertéshúsokat és termékeket jelöl, amelyek gazdag, egyedi ízvilággal és beltartalmi értékkel rendelkeznek, valamint a gazdától egészen az asztalunkig szigorú ellenőrzési folyamatokon mennek keresztül. Készült is erről egy kedves, rövid animációs film.

Mennyei ízek az ünnepekre

Az új, független tanúsítással minősített, kizárólag magyar gazdaságból származó termékek ma már megtalálhatók egyre több húsüzletben és élelmiszer boltban, köztük a már minősített húsüzemek mintaboltjaiban, az Auchan egyes áruházaiban, a gödöllői Coop üzleteiben, valamint hamarosan a Spar-ban is. Ha Kiváló Minőségű Sertéshús védjeggyel ellátott húst választ, biztos lehet benne, hogy az étel finom és zamatos lesz, és nem marad el a siker az ünnepi asztalnál.

Tapasztalja meg a különbséget Ön is! Vásároljon Kiváló Minőségű Sertéshús védjeggyel ellátott sertéshúst az ünnepekre is! Tudjon meg többet  a www.finomsertes.hu weboldalon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta