Illy kapszulás kávégépek 13 000 Ft kedvezménnyel!

Karácsonyi akciónkban az azonnali árengedmény mellett 8000 Ft értékű kupont is adunk minden gép mellé! Az ultra karcsú, minimal design FrancisY3 kávégép 44 900 helyett 39 900 Ft, az örök kedvenc Francis X7 54 900 helyett 49 900 Ft.

Nézze meg akciónkat, gyönyörű illy Art Collection csészéinket, design ikon kávégépeinket vidám színválasztékban most az EspressoShop.hu-n!

Az illy IperEspresso kapszulákkal otthon is kávéházi minőségű eszpresszót ihat, mely hibátlan, telt, intenzív, de mégis rendkívül lágy ízű, bársonyos cremával érkezik. Tökéletes eszpresszó gombnyomásra.

A magyar Illy Ferenc által 1933-ban alapított illy 9 nemes Arabicából állítja össze világszerte elismert keverékét. Más pörkölőkkel ellentétben alacsonyabb minőségű Robusta kávét nem használ, és a kapszulái 6,7 gramm kávét tartalmaznak, nem csak 5-6 grammot mint más kapszulás kávék.

illy MonoArabica

A klasszikus illy kávékeveréket alkotó kilenc nemes Arabica kávéból hatot már szólóban, Single Origin, azaz egy termő területről származó kávéként is fogyaszthat iper kapszulával! Az illy MonoArabica kávék származási helyük karakterjegyeit hordozzák: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezze fel az illy kávészimfónia szóló tagjait csészéjében külön-külön is!

MonoArabica Brazília

Intenzív aroma, mégis lágy testesség, bársonyos csokoládé ízzel. A klasszikus keverék leghangsúlyosabb Arabicája.

MonoArabica Guatemala

Hangsúlyosan édes Arabica kávé, először csokoládés jegyekkel melyet kacéran követ a karamell, citrusok és méz.

MonoArabica Etiópia

Édes és könnyű, savas, gyümölcsös jellegű ínyenc kávé. Citrusos gyümölcsössége csendesen csábít, a jázmin elegáns testességet ad.

MonoArabica India

Intenzív, pikáns aromájú kávé. A testes ízt kakaós, pirítós kenyér jegyek kísérik, csokoládés utóízzel és egy csepp édességgel.

MonoArabica Costa Rica

Intenzív aromájú csokoládés és gyümölcsös jegyeket mutató Arabica kávé. A savasság, édesség, testesség és keserűség kiegyensúlyozott.

MonoArabica Colombia

Gazdag ízvilágú, közepesen testes karamellás, szárított gyümölcsös aromájú Arabica. Tökéletesen egyensúlyoz az édesség, kesernyésség és savasság között.

Nézzen körül nálunk, a kávén kívül csúcs teák, csokik és rengeteg design kiegszítő között válogathat! EspressoShop.hu

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek