Adventi Baba mama nyeremények a Nestlétől

Zanza!

A téli hónapok és az ajándékvásárlás nyüzsgésének közepette az olyan apró dolgok is megmelengetik a szívünket, mint egy kis segítség vagy egy apró meglepetés. A Nestlé most mindkettőt elhozza Neked, hiszen mi nem csak a babák igényeit szolgáljuk ki, de igyekszünk a mamák arcára is mosolyt csalni.

Az újdonsült és a tapasztalt anyukák egyetértenek abban, hogy a babák életében fontos szakaszokat jelölnek a különböző állagú és típusú ételek bevezetésének időpontjai. A csöppségek lassan már csak a saját ízlésüknek megfelelő ételeket fogyasztják, és bizony ezek a szakaszok a mamáknak is fejtörést okoznak majd, hiszen ha rosszul választunk, könnyen meglehet, hogy az étel a lurkó pocakja helyett a mi ruhánkon landol.

Ahogyan cseperedik a baba, egyre több szakaszba lép bele, így az anyukák fejében rengeteg kérdés fogalmazódik meg nap, mint nap. Te is biztosan megkérdezted már magadtól vagy egy szakembertől, hogy mikortól adhatsz gyümölcsöt kisbabádnak és milyen formában? Milyen zöldségeket fogyasszon? Adhatsz-e neki főzeléket? Mikortól kaphat tehéntejet? Milyen kis finomsággal lepheted meg uzsonnaidőben? A sok kérdés megválaszolása mellett a téli időszakban pedig már a friss zöldségek és gyümölcsök beszerzése is komoly fejtörést okoz minden anyukának.

Henri Nestlé, a Nestlé alapítója közel 150 évvel ezelőtt fejlesztette ki az első csecsemők számára készült tápszert, az úgynevezett 'gyermek lisztet', amellyel megmentette egy újszülött életét.

Az immáron másfél évszázados tapasztalattal rendelkező cég a mai napig a kisbabák és édesanyjuk igényeinek megfelelően alakítja ki megbízható minőségű termékeit.

Kíváncsi vagy rá, hogyan csináljuk? A Nestlé Baby változatos ízesítésű tejpépei biztos forrásból származó összetevőikkel szolgálják biztonságérzetedet és nyugalmadat. Egy kiskanál finomság, nagy kanál tápanyaggal! A Nestlé babaételek gondosan válogatott alapanyagait úgy állítottuk össze, hogy a babák fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodjanak, mert nem mindegy, hogy mi kerül a legkisebb pocakokba.

A tejpép alapja tejpor és könnyen emészthető gabona, mely ideális alap, hogy a hozzátáplálás idején egészséges és változatos étrendet biztosítson kisbabádnak. Az étkezések alkalmával egy apró gyomrocska méretének megfelelő adagban jut hozzá a kis szervezet az alapvető tápanyagokhoz, amelyek a normál növekedéshez és fejlődéshez szükségesek. A por alapú pépek állaga változtatható, így a baba életkorához és fejlettségéhez mérten az anyatej állagához hasonlóra vagy akár hígra is keverheted, így segít megismertetni a babákat először az újabb ízekkel, majd az érdekes új állagokkal is, átmenetet képezve ezzel a folyékony és szilárd ételek között a sokak által kedvelt püré-korszakban. A tejpépek gabonatartalma továbbá segít a növekvő energiaigény fedezésében. Ráadásul Neked sem lesz vele sok dolgod, hiszen praktikus, fogyasztásra kész folyékony kiszerelésben is kaphatóak, ezzel is szolgálva a kényelmedet. Összetételüknek köszönhetően pedig egy teljes értékű, laktató étkezést biztosítanak akár lefekvés előtt vagy ébredés után is!

Ha gyermeked már benne van az 1 és 3 éves kor közötti szakaszban, akkor a teljes tápláláshoz nyújtanak segítséget a Nestlé Junior natúr italporok, és a gyerekek egyik kedvence a kakaós ízesítő, amelyek minden nap vassal, cinkkel, kalciummal és 10-féle vitaminnal látják el kisbabádat. A vas hozzájárul a megfelelő kognitív fejlődéshez, a kalcium és a cink pedig a csontok normál növekedéséhez és fejlődéséhez szükségesek. Ezek a termékek is gyorsan oldódnak és könnyen elkészíthetőek, így a játszótér után gyors csemege lehet.

Nem szabad megfeledkeznünk a Nestlé tejes desszertekről sem, amelyek a főétkezések között tízórainak vagy uzsonnának is kiválóak, de akár az étkezések végén, desszertként is adhatod a gyermekednek. Összetételüket a babák tápanyagszükségletéhez igazítjuk, kalciumot, magnéziumot és cinket is tartalmaznak, így hozzájárulnak a tej és tejtermékek ajánlott napi beviteléhez is.

Ezek mellé most a karácsonyi időszak előtt egy szuper nyereményjátékot is szervezett Neked a Nestlé dm üzleteiben, így ha elég gyors vagy és rád mosolyog a szerencse, most még nyerhetsz is!

Hogy hogyan? Ha 2014. november 15 és december 31. között egyszerre legalább 3000 Ft értékben vásárolsz a fent említett Nestlé Baby és Nestlé Junior termékekből a dm üzleteiben, majd regisztrálsz a vásárlást igazoló blokk AP kódjával és a vásárlás időpontjával a www.nyerjanestlevel.hu oldalon, csodálatos ajándékokat nyerhetsz!

Az első 300 regisztráló ráadásul garantált pihe-puha Nestlé Baby törülközőt kap, továbbá gazdára talál még 25 db Nestlé plüss Bo maci is.

A játék fődíja pedig nem más, mint egy igazi baba-mama fotózás, a tehetséges és mindenki által ismert műsorvezető és egyben vérbeli anyuka, Ördög Nóra férjével, a fotóművész Nánási Pállal.

Pali rendszeresen fotózza a családot, nem egy csodálatos és megható pillanatot láthatott már a közönség közös életükből. A reflektorfényben azonban most nem Nóri, Mici vagy Vencel áll majd, hanem csak Te és a kisbabád!

Játssz, és nyerj Magadnak és kisbabádnak!

Blogmustra