INFÓ

Mostantól simán indulhat a reggel!

2014. november 18., kedd 08:49 |

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a férfiaknál is léteznek azok a bizonyos nehezen induló reggelek. Amikor úgy érezzük mi nők, hogy a fürdőszoba sosem lesz a miénk. Jelentjük, van megoldás!

Rukkolj elő egy olyan dologgal, ami miatt reggelente elsőként siet a fürdőszobába! Lelkesíteni kell őt, de nem tudod mivel? A férfiak is motiválhatóak új dolgokkal, a lényeg csupán, hogy legyen valami menő kütyü, ami új élményt nyújt.

A Braun új WaterFlex borotvája tökéletes erre a célra! A borotvát speciálisan vízzel, habbal vagy zselével való használatra fejlesztették ki, mely ezzel a tulajdonságával olyan új borotválkozási élményt nyújt, amivel garantáltan öröm lesz a reggeli borotválkozás.

Azzal, hogy a Braun WaterFlex elektromos borotva akár a zuhany alatt vagy a fürdőkádban is használható, rengeteg időt nyerhettek! Ő is, és Te is.

A készülék a 100%-ban vízálló, a markolat speciális kialakításának köszönhetően erős fogást biztosít, garantálva a csúszásmentes kivitelt a víz alatt állva is. A Braun WaterFlex borotvák rendkívül gyengédek a bőrhöz, és kontúrkövető borotvafejüknek köszönhetően még a legproblémásabb területeken is kiváló, alapos mégis irritációmentes borotválkozást tesznek lehetővé. Mindemellett a Braun WaterFlex precíziós szakállvágóval is rendelkezik, mely tökéletes eszköz a pajesz, bajusz vagy szakáll alakításához.

A férfiak számára fontos a praktikum, az olyan dolgok, amelyek több funkcióval bírnak, számunka pedig fontos, hogy minél több időt tölthessünk el reggel a fürdőben. A Braun WaterFlex ezeket az igényeket kielégítve nyújt tökéletes kényelemet, mindkettőtök számára.

További információ

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta