Mostantól simán indulhat a reggel!

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a férfiaknál is léteznek azok a bizonyos nehezen induló reggelek. Amikor úgy érezzük mi nők, hogy a fürdőszoba sosem lesz a miénk. Jelentjük, van megoldás!

Rukkolj elő egy olyan dologgal, ami miatt reggelente elsőként siet a fürdőszobába! Lelkesíteni kell őt, de nem tudod mivel? A férfiak is motiválhatóak új dolgokkal, a lényeg csupán, hogy legyen valami menő kütyü, ami új élményt nyújt.

A Braun új WaterFlex borotvája tökéletes erre a célra! A borotvát speciálisan vízzel, habbal vagy zselével való használatra fejlesztették ki, mely ezzel a tulajdonságával olyan új borotválkozási élményt nyújt, amivel garantáltan öröm lesz a reggeli borotválkozás.

Azzal, hogy a Braun WaterFlex elektromos borotva akár a zuhany alatt vagy a fürdőkádban is használható, rengeteg időt nyerhettek! Ő is, és Te is.

A készülék a 100%-ban vízálló, a markolat speciális kialakításának köszönhetően erős fogást biztosít, garantálva a csúszásmentes kivitelt a víz alatt állva is. A Braun WaterFlex borotvák rendkívül gyengédek a bőrhöz, és kontúrkövető borotvafejüknek köszönhetően még a legproblémásabb területeken is kiváló, alapos mégis irritációmentes borotválkozást tesznek lehetővé. Mindemellett a Braun WaterFlex precíziós szakállvágóval is rendelkezik, mely tökéletes eszköz a pajesz, bajusz vagy szakáll alakításához.

A férfiak számára fontos a praktikum, az olyan dolgok, amelyek több funkcióval bírnak, számunka pedig fontos, hogy minél több időt tölthessünk el reggel a fürdőben. A Braun WaterFlex ezeket az igényeket kielégítve nyújt tökéletes kényelemet, mindkettőtök számára.

További információ

Oszd meg másokkal is!
Mustra