Mercedes-Benz a tehetségekért

Mivel a magyar tehetségek felkarolása kiemelten fontos feladat, a Prima Primissima Díj támogatója idén is, immár kilencedik éve a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Pappas Auto Magyarország Kft.

A kiváló teljesítmény nem maradhat rejtve, a tehetségek támogatása pedig közös érdekünk. Mindez megnyilvánulhat egy tapsban, egy elégedett mosolyban vagy egy jelentősebb elismerésben is.

Ezért hozta létre Demján Sándor a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban a Prima Primissima Díjat. Az elismerés célja megköszönni a magyar művészeti-, tudományos-, sport- és közélet kiemelkedő alakjainak munkásságukat, amellyel hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez, valamit a közösségformáláshoz.

2013 óta a díjat az OTP Bank Zrt. gondozza és finanszírozza Csányi Sándor felügyelete mellett, aki 2003 óta a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriumának elnöke.

A kategóriák díjazottjai Szmrecsányi Boldizsár szobrászművész kisplasztikáját vehetik át, mely az íját a magasba emelő íjász alakjával a teljesítmény és a tehetség szárnyalását, a magasra törést jelképezi.

A publikum szavazatai alapján minden évben átadják a Prima Primissima Közönségdíját is. A Közönségdíj azért is különleges, mert a szavazók között kisorsolásra kerül egy hazánkban gyártott Mercedes-Benz B-osztály.

A jármű felajánlói, a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Pappas Auto Magyarország Kft. kilencedik éve támogatják a Prima Primissima Alapítványt. A két vállalat elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás és a hazai kulturális-, sport- és közélet fejlesztése iránt, az alapítvány munkájának segítése pedig ennek egyik színtere.

Annál is inkább, hiszen a Magyarországon is gyártott B-osztály szintén a kiválóság egyik jó példája. Az idén megújult kecskeméti modell valóban világszínvonal Magyarországról: ötvözi a Mercedes-Benz minőségét és a magyar szakemberek szakértelmét, így gyarapítva a világszínvonalú termékek sorát, melyeket Magyarország ad a világnak.

A Közönségszavazásról bővebben a http://primaprimissima.hu/szavazas/ honlapon olvashat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek