Intézze FŐTÁV ügyeit online és nyerjen

Zanza!

A FŐTÁV online ügyfélszolgálati regisztrációjával nem csak időt és pénzt takaríthat meg, hanem értékes Samsung ajándékokat nyerhet! Intézze FŐTÁV ügyeit egyszerűen, kényelmesen és gyorsan.

A megújult FŐTÁV online ügyfélszolgálatra történő regisztrációjával vagy korábbi regisztrációjának megújításával (jelszómódosítással) most nem csak időt és pénzt takaríthat meg. Ha a szerencsés nyertesek között van, egy értékes Samsung laptop, táblagép, vagy okostelefon tulajdonosa is lehet.

Intézze FŐTÁV-os ügyeit a korábbinál egyszerűbben, kényelmesebben és gyorsabban a www.fotav.hu oldalon elérhető internetes ügyfélszolgálaton. Nem kell mást tennie, mint regisztrálni, vagy ha már ezt megtette 2014. augusztus 18. előtt, akkor a FŐTÁV-tól kapott értesítő e-mail szerint csupán jelszavát kell megváltoztatnia a megújult felületen.

A játékban résztvevők között kisorsolásra kerül két Samsung ATIV Book 5 laptop, két Samsung Galaxy Note 12.2 Pro tablet és két Samsung Galaxy S5 okostelefon, hogy a szerencsések még kényelmesebben intézhessék FŐTÁV-os ügyeiket.

A FŐTÁV elkötelezett a papírhasználat csökkentése iránt. Az online ügyfélszolgálat igénybevételével Ön is támogatja törekvésünket!

A nyeremények sorsolására 2014. október 7-én és november 12-én kerül sor közjegyző jelenlétében. További részletek és pontos játékleírás a www.fotav.hu oldalon.

További információ: http://www.fotav.hu/hireink/kampanyaink/online-ugyintezes/

Regisztráció / Jelszómódosítás az Online ügyfélszolgálat felületén érhető el

Blogmustra