Megfizethető trendi outfit a nyárra!

Hogy minden szem Rád szegeződjön!

Egy nyár sem az igazi addig, amíg meg nem találjuk a tökéletes fürdőruhát és az első nyári szettünket. Ez pedig nem könnyű feladat. A minőség és szépség együttállása ritka kincs, ami sokszor kérlelhetetlenül vonzza magával a magas árakat is, miközben a jó árak sokszor silány árut rejtenek. Te sem vagy hajlandó kompromisszumot kötni? Less be velünk a Premier Outlet-be!

Kreatív válogatás

Az idei nyár fürdőruha divatja nem csak a fodros felsőrészek és a vidám virágos minták miatt formabontó, de utat enged a mi kreativitásunknak is. A nagy márkák tervezői idén nyáron nem hogy ellenzik, hanem egyenesen támogatják, hogy mi válogassuk össze a saját szettünket. Így a strandon már csak rajtunk múlik, hogy a virágos mintás fürdőruha alsóhoz egy merész, pink, fodros felsőt választunk-e, vagy inkább ragaszkodunk a virágos harmóniához. A Premier Outlet Calzedonia-Intimissi-Tezenis, Triumph és Skiny üzleteit körbejárva egy teljesen egyedi, ránk szabott bikinit állíthatunk össze, most akár több mint 70%-os kedvezménnyel.

Egyedi darabok

A nyaralás azonban nem csak a fürdőzésről szól. Miután a tökéletes fürdőruhát már kipipáltuk, eljött az ideje egy városnézésre született nyári szett összeállításának. Az egyenes szabású lezser maxiszoknya mellett az idei divatot a térd fölé érő, cukorka színekben vibráló rakott szoknyák és a pasztellszínű felsők uralják. Ha még hiányzik a szekrényedből a nyarad kedvenc ruhája, látogass el a Mango márkaboltjába, ahol már elkezdődött az akár 90%-os leárazás.

Aktív nyaralás

Amennyiben a pihenés mellé becsempészünk egy kis túrázást is, nem biztos, hogy a tavalyi mackóalsót vagy a kedvenc farmerünket kell beletuszkolni a bőröndünkbe. Az aktív pihenés akkor válik igazi élménnyé, ha minőségi, az ízületeinket is óvó és mindemellett praktikus ruházatot viselünk. Erre kézenfekvő megoldást jelentenek az adidas, Nike és Puma márkaboltjai.

A nyári bevásárló körút idén nem lehet sikertelen, hiszen egészen 2014. augusztus közepéig a leárazások leárazása akár több mint 70%-os kedvezménnyel tombol a Premier Outlet ben.

További információ:

A Premier Outlet a legnagyobb hazai ruházati outlet központ, amely a legnépszerűbb világmárkákat kínálja a kiskereskedelmi árhoz képest állandó 30-70%-os kedvezménnyel. A Center Budapest vonzáskörzetében, Biatorbágyon található, és közel 80 üzlettel és 1780 őrzött, ingyenes parkolóhellyel várja a vásárlókat. A Premier Outlet 15 perc alatt elérhető Budapestről autóval, 25 perc alatt pedig menetrend szerinti Volán járatokkal, amelyek a 4-es Metró kelenföldi végállomásától indulnak.

www.premieroutlet.hu, www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Oszd meg másokkal is!
Mustra