Vidd magaddal kedvenc zenéidet!

Nem tudsz leszakadni a mobilod fülhallgatóiról, a ritmus bűvöletében élsz? Unod már az elcsépelt slágereket és a zenét megszakító reklámokat? Szeretnél naprakész lenni a nemzetközi zenei világban? A Telekom új díjcsomagjaival, amelyek hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz, mindez megvalósulhat!

A Spotify egy olyan felhő alapú zenei streaming szolgáltatás, amelynek segítségével a zeneszeretők számok millióit érhetik el, csupán internetkapcsolatra,

regisztrációra és az alkalmazás letöltésére van szükségük hozzá. Nem kell többé időt pazarolni a kedvenc számok begyűjtésére, sem elfoglalni velük a számítógép, okostelefon vagy egyéb digitális eszköz tárhelyét, hiszen a felhőben tárolt, több mint 20 millió zeneszám közül válogathatnak.

A zenei felfedezést is segíti a szolgáltatás: toplistákról hallgathatjuk meg az aktuálisan legkedveltebb rock, elektronikus, vagy akár R&B zenéket, vagy kedvünkre válogathatunk a nap Spotify slágerei közül. A böngészésre további lehetőség van előadók, albumok, vagy barátok lejátszási listái alapján is.

14620 42357 A4 (CMYK) 2015-06-04

Az egyéni preferenciák szerint kialakított saját lejátszási lista mellett pedig ezernyi szerkesztett lista áll rendelkezésünkre, hogy pillanatnyi hangulatunk vagy élethelyzetünk alapján élvezhessük a zenét: napindító, dinamizáló vagy éppen chillout listák mellett például edzéshez, vacsorához és naplementéhez illő zenei összeállítások közül is csemegézhetünk.

Ha fontos számodra, hogy igazán jó minőségben, megszakítás nélkül hallgasd kedvenc zenéidet, vagy zavar, ha egy-egy albumról, lejátszási listáról nem választhatsz konkrét dalokat, hanem azokat csak a véletlenszerű lejátszási listáról hallgathatod, akkor érdemes olyan, okostelefonhoz ajánlott díjcsomagot vásárolnod, amely hozzáférést biztosít a Spotify Premium szolgáltatásához. A Spotify Premiummal a zenehallgatás valódi élményében lehet részed: reklámok megszakítása nélkül, kiváló hangminőségben élvezheted kedvenc zenéidet, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is.

A Spotify Premium révén a zenehallgatás közösségi élménnyé is válhat: a regisztráció egyszerűen a Facebook fiók segítségével is elvégezhető, s így a zeneszámok, elmentett listák vagy kedvencnek jelölt albumok könnyen megoszthatóak a hírfolyamban, így a zenei felfedezésben közvetlen ismerőseink is segítségünkre lehetnek.

A Telekom Music díjcsomagjai és Music opciója hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz. A feltételeket keresd a www.telekom.hu/zene oldalon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek