INFÓ

Máris megdőlt a ruhagyűjtési rekord - 17 000 ruhát adományoztak eddig a szegény családoknak

2014. május 6., kedd 16:40 |

Napról napra több adományozót mozgat meg a Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet kéthetes jótékonysági ruhagyűjtő akciója. Az első héten több mint 17 000 jó minőségű ruhadarab gyűlt össze, amely már most megközelíti a tavalyi teljes mennyiséget. A kezdeményezéshez kis- és nagyvállalatok, sőt a média képviselői is csatlakoztak. Az adományokat május 11-ig várják Biatorbágyon.

Április 26-án, szombaton ünnepélyes keretek között indult az ország legnagyobb jótékonysági ruhagyűjtő akciója, melynek keretében hordható, szép és tiszta állapotban lévő ruhákat gyűjtenek a nehéz helyzetbe került családok megsegítésére. Az idén második alkalommal megrendezett kampány óriási lelkesedést váltott ki, eddig több mint 17000 adomány érkezett a biatorbágyi Premier Outlet 45-ös üzlethelyiségében kialakított Adománygyűjtő Pontba.

„Tavaly közel 18000 ruhadarabot adtunk át az Ökumenikus Segélyszervezetnek, de a mostani eredmények szerint ez várhatóan jóval több lesz idén. Minden adakozót nagy szeretettel várunk, hiszen ez egy olyan nemes rekord, amelyet valóban érdemes megdönteni”

– mondta el Imre Csaba, Premier Outlet, Center igazgató.

A szervezők nem kis meglepetésére a Henkel Magyarország és a Nők Lapja is meghirdette dolgozói között a ruhagyűjtést, az összegyűlt adományokat a hét második felében szállítják az outletbe. A Juventus Rádió élő adásban adományozott, míg a magyar tulajdonú ZEMA a ruhaadományon felül egy komplett ékszerkollekciót ajánlott fel. A hírességek közül Dobó Kata, Dombóvári Vanda, Tatár Csilla és Gönczi Gábor is az ügy szószólója lett.

"Nagyon örülünk, hogy az Adok-Kapok Napok akció egyre szélesebb körű társadalmi összefogássá válik. A látványosan növekvő adományozói kör nagy szó, tekintve, hogy az akciót csupán második alkalommal rendezzük meg. Mindenkinek köszönjük, aki ezen a módon támogatja munkánkat."

- mondta el Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs vezetője. Az összegyűlt ruhákat a segélyszervezet juttatja majd el a nélkülöző gyerekekhez és családokhoz.

Az Adománygyűjtő pontban (45-ös üzlet a szökőkút mellett) május 11-ig, szerdától vasárnapig 10.00 és 20.00 óra között várják a használt, jó állapotban lévő ruhadarabokat. Az Outlet központ akár 20-30%-os kedvezményre jogosító kuponokkal várja a segítőket, melyek május 9-én, 10-én és 11-én beválthatóak. Ráadásul a Premier Outlet 4-es metróval, autó nélkül is egyszerűen megközelíthető menetrendszerinti buszjáratokkal, a Kelenföldi pályaudvartól.

További információ:

Kónya Klára

klara.konya@lounge.hu

www.facebook.com/PremierOutletsCenter

www.segelyszervezet.hu

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta