Kreatív játékkal fejleszthetők a legkisebbek készségei

Játékválasztás esetén rengeteg kritériumot kell figyelembe vennünk, így a döntés sok időbe telhet, főleg ha gyermekünk még kifejezetten aprócska. Amellett, hogy gyermekeink érdeklődésének, kívánságainak megfelelő játékot keresünk, fontos, hogy az a fejlődésében is segítse őket és biztonságos legyen számukra. De hogyan tudunk biztosan tökéletes döntést hozni?

A LEGO DUPLO építő szettek megoldást nyújtanak, hiszen másfél és öt év között minden gyermek számára izgalmas, releváns témájú és fejlesztő bevezetést nyújtanak az építés világába. A készletekben található, a hagyományosnál kétszer nagyobb LEGO® DUPLO® kockák segítségével a gyermekek megismerkedhetnek a színekkel, a formákkal, a számokkal, illetve az állatokkal, így ezek játékos és kreatív módon fejlesztik tudásukat. A tervezők kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a termékek a fantáziadús és kreatív időtöltés mellett sok sikerélményt nyújtsanak a kicsik számára. A játék mellett fejlődik a kisgyermekek kreativitása, problémamegoldó készsége, logikája, képzelőereje, kitartása, kombinatív és motorikus készsége is, amelyek rendkívül meghatározóak ebben a korban.

 A kreatív építés világában nem csak a kisfiúk, de a kislányok is szívesen elmerülnek. Melyik kislány ne vágyna egy saját babaházra? A LEGO DUPLO Babaház szettjével egy háromemeletes ház építhető meg, melynek valósághű konyhája, fürdő- és hálószobája, illetve erkélye is van. A hosszú távú szórakoztatás érdekében sokféle kialakítás lehetséges, cserélhető a tapéta és 3 figura is található a készletben.

A LEGO Csoport több mint 44 éves tapasztalattal rendelkezik a játékkészítés és –fejlesztés területén, így a gyermekek igényeinek tökéletesen megfelelő termékeket állítanak elő. Minden egyes elemnek szigorú harapási-, húzás-, nyomás- és lépéstesztnek kell megfelelnie, ami biztosítja, hogy a gyerekek a játék mindennapi használata mellett sem okozhatnak semmilyen balesetet.

Oszd meg másokkal is!
Mustra