INFÓ

Kreatív játékkal fejleszthetők a legkisebbek készségei

2014. május 5., hétfő 17:31 |

Játékválasztás esetén rengeteg kritériumot kell figyelembe vennünk, így a döntés sok időbe telhet, főleg ha gyermekünk még kifejezetten aprócska. Amellett, hogy gyermekeink érdeklődésének, kívánságainak megfelelő játékot keresünk, fontos, hogy az a fejlődésében is segítse őket és biztonságos legyen számukra. De hogyan tudunk biztosan tökéletes döntést hozni?

A LEGO DUPLO építő szettek megoldást nyújtanak, hiszen másfél és öt év között minden gyermek számára izgalmas, releváns témájú és fejlesztő bevezetést nyújtanak az építés világába. A készletekben található, a hagyományosnál kétszer nagyobb LEGO® DUPLO® kockák segítségével a gyermekek megismerkedhetnek a színekkel, a formákkal, a számokkal, illetve az állatokkal, így ezek játékos és kreatív módon fejlesztik tudásukat. A tervezők kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a termékek a fantáziadús és kreatív időtöltés mellett sok sikerélményt nyújtsanak a kicsik számára. A játék mellett fejlődik a kisgyermekek kreativitása, problémamegoldó készsége, logikája, képzelőereje, kitartása, kombinatív és motorikus készsége is, amelyek rendkívül meghatározóak ebben a korban.

 A kreatív építés világában nem csak a kisfiúk, de a kislányok is szívesen elmerülnek. Melyik kislány ne vágyna egy saját babaházra? A LEGO DUPLO Babaház szettjével egy háromemeletes ház építhető meg, melynek valósághű konyhája, fürdő- és hálószobája, illetve erkélye is van. A hosszú távú szórakoztatás érdekében sokféle kialakítás lehetséges, cserélhető a tapéta és 3 figura is található a készletben.

A LEGO Csoport több mint 44 éves tapasztalattal rendelkezik a játékkészítés és –fejlesztés területén, így a gyermekek igényeinek tökéletesen megfelelő termékeket állítanak elő. Minden egyes elemnek szigorú harapási-, húzás-, nyomás- és lépéstesztnek kell megfelelnie, ami biztosítja, hogy a gyerekek a játék mindennapi használata mellett sem okozhatnak semmilyen balesetet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta