INFÓ

Elindult az ország legnagyobb jótékonysági ruhagyűjtő akciója

2014. április 25., péntek 13:56 |

Április 26-ától újra elindították az Adok-Kapok Napok jótékonysági programot, amely 2013-ban közel 18 000 ruhaadományt vonzott, így az év legnagyobb ruhagyűjtő akciójává vált. A biatorbágyi Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva két hétig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére. A program nyitónapján az első darabot Dobó Kata színésznő ajánlotta fel.

A Premier Outlet ismét nagyszabású összefogást kezdeményez, hogy segítsen azoknak, akik ma Magyarországon nehéz körülmények között élnek. Az Ökumenikus Segélyszervezet szakmai együttműködésével április 26-án újra elindították az Adok-Kapok Napok programot, amikor egy üres üzlethelyiségben megnyitották a jó minőségű használt ruhák fogadására kialakított Adománygyűjtő pontot. A kampány a tavaly összegyűlt közel 18 000 ruhadarabnak köszönhetően az ország legnagyobb jótékonysági ruhagyűjtő akciójává nőtte ki magát.

„Tavaly bebizonyosodott, hogy a vásárlóink szívesen és örömmel adakoznak. Idén is szeretnénk közvetlenül megszólítani őket, és velük összefogva még több embertársunknak segíteni.”

– mondta el Imre Csaba, a Premier Outlet vezetője.

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül olyan gyermekek, családok részesülnek majd a felajánlásokból, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy megfelelő ruhában, cipőben nézhessenek szembe a mindennapok kihívásaival. A segélyszervezet átmeneti otthonaiba sokszor olyan váratlan krízishelyzetek miatt kerülnek családok, hogy mindenüket hátrahagyva kell menekülniük a segélyszervezethez, így a menedék mellett ruhára is azonnal szükségük van.

„Nagy figyelmet fordítunk a gyerekekre, akik különösen is megszenvedik a családot sújtó válságot. Ilyenkor egy szép ruha, egy rendes cipő nem csak örömet okoz, de segíti a beilleszkedést és felzárkózást is.”

– mondta el Gáncs Kristóf, a segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

2013-ban, az első alkalommal megrendezett jótékonysági akcióhoz rögtön több híresség is csatlakozott. A háziasszonyi szerepet vállaló Orosz Barbara mellett Keveházi Krisztina, Sütő Enikő és Tatár Csilla is átnézte a gardróbját és olyan ruhákat adományozott az akciónak, amelyeket bármely lány, asszony örömmel hordana.

Idén az elkötelezett társadalmi szerepvállalásáról is híres színésznő, Dobó Kata vállalta a kampány képviseletét, és ünnepélyes keretek között akasztotta be az első darabot az Outlet központban kialakított Adománygyűjtő pontba. „Részünkről ez egy apró segítség, miközben valakinek pont egy jó ruha hiányzik ahhoz, hogy magabiztosan mehessen iskolába, állásinterjúra vagy egyáltalán közösségbe.” – indokolta részvételét a színésznő.

Az Adománygyűjtő pontban (45-ös üzlet a szökőkút mellett) április 26-ától május 11-ig, szerdától vasárnapig 10.00 és 20.00 óra között várják a használt, jó állapotban lévő ruhadarabokat. Az Outlet központ kedvezményes vásárlásra jogosító, május 9-én, 10-én és 11-én beváltható kuponokkal várja a segítőket.

További információk: https://www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta