INFÓ

Magyar szoftver forradalmasítja a nyelvtanulást

2014. február 26., szerda 11:51 |

Távoktatással összekötött agykontroll az angoltanulás új módja

Egyedülálló nyelvoktatási struktúrát dolgoztak ki magyar nyelvoktatók olyanoknak, akiknek munkájuk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt nincsen idejük ismét iskolapad mögé ülni. A hiánypótló megoldás lényege, hogy két olyan oktatási módszert ötvöztek, amelyekkel relaxált állapotban, nyugodt otthoni körülmények között hatékonyan és gyorsan lehet nyelvet tanulni. Először valósul meg egyszerre a távoktatás és a szuggesztopédia világszerte elismert és sikerrel alkalmazott módszere.

„Általános magyar társadalmi jelenség, miszerint egyre többen szeretnének külföldön dolgozni, olykor hiányos vagy nem létező nyelvtudással. Az itthon munkavállalóknak pedig egyre nagyobb elvárásoknak kell megfelelniük, a több idegen nyelv ismerete már szinte alapnak számít. Azonban az is általános, hogy sokaknak nincs idejük iskolapadba ülni” – mondta Lipovszky Zsófia a Telepátia Nyelviskola vezetője. Az intézmény oktatói ezekhez az új piaci igényekhez alkalmazkodva fejlesztették ki forradalmian új nyelvoktatási kurzusukat, amellyel hatékonyan, gyorsan és kényelmesen lehet idegen nyelveket elsajátítani.

A nyelvtanulás legújabb módszere első alkalommal ötvözi a XXI. századi technikai megoldásokat és az évszázados múlttal rendelkező agykontrollt, valamint a világszerte elismert szuggesztopéd oktatást. A tanulni vágyó saját otthonában kerül alfa állapotba, hogy agya a stabil tízes frekvenciára állva könnyebben fogadhassa be az információkat. Ezt egészítik ki a Skype-on keresztüli tanári órák, illetve a magyar fejlesztésű szoftverek, játékok.

A hazai agykontroll szakember Domján András közreműködésével gazdagított másfél éves kutató-elemző munka alapján született meg az ún. RaveLearning nyelvoktató program, a nyelvtanulás új, hatékony és gyors módja.

A 30 leckét tartalmazó program januártól érhető el Magyarországon kezdetben angol, később német nyelven. Márciusban pedig Ukrajnában és Oroszországban debütál szintén angol és német nyelven.

További információk: http://www.ravelearning.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta