Zabkása joghurttal és gyümölccsel? Igazi finomság délelőttre!

A gabonafajták közül az egyik legizgalmasabb a zab, mely számtalan módon felhasználható. A zabpehelyből készült zabkása az utóbbi időben egyre növekvő népszerűségnek örvend hazánkban. Eredete egészen régre, a kereszténység kezdetéig nyúl vissza, sőt, más források szerint még annál is korábbra.

A zabkása számtalan módon fogyasztható, gyakorlatilag lehetetlen megunni. Rendkívül jó energiaforrás; hagyományosan reggelire és a délelőtti napszakban fogyasztják világszerte. Az Activia most egy igazi újdonsággal rukkolt elő: új termékében egyedülálló módon kombinálja a zabkását a Bifidus Actiregularist tartalmazó joghurttal. Az új Activia Zabkása lágy Activia joghurt és ínycsiklandó gyümölcs találkozása, melyet a zabkása tesz igazán teljessé. Két ízben, almás-fahéjas és aszalt szilvás ízekben kapható.

Szeretnéd kipróbálni?

Egy nagyon kedves, egyszerű játék keretében mindössze annyi a dolgod, hogy összehúzod az Activia Zabkása hozzávalóit.

Előbb az Activia joghurtot, majd a zabkását, végül kedved szerint válaszd hozzá az almás-fahéjas vagy az aszalt szilvás ízesítést!

Ezután máris letölthetővé válik egy online kupon*, mellyel 100 Ft kedvezménnyel vásárolhatod meg az Activia Zabkását.

Az új Activia Zabkása igazi finomság Activia joghurttal, zabkásával és gyümölccsel, hogy az egész nap mosolygós legyen, már délelőttől kezdve! :)

*A kupon 2014.02.18.-03.18. között váltható be a magyarországi Tesco áruházakban.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek