Decemberi könyvözön a Librinél

Könyvbemutatók, dedikálások, Stahl-Libri Olvasóklub a Libri üzletekben.

Könyvesboltba járni jó. Könyvesboltba járni életérzés, hiszen bármennyire is kényelmes és praktikus az online vásárlás olvasmányaink esetében is, nem könnyű lemondani arról a semmihez sem hasonlítható élményről, amely a Libri Könyváruházakban fogadja az embert. Amerre a szem ellát, könyvek mindenütt, ki-ki könnyedén kiismeri magát, merre is keresse a neki valót, rácsodálkozhatunk a sikerlistás kiadványokra, és szakértő eligazítást kaphatunk a kiszolgáló személyzettől. Megannyi érv, hogy miért is jó Libribe járni. Decemberben azonban ennél lényegesen több érv szól a látogatás mellett.

Kevés jobb ajándék létezik, mint a könyv, ennek általában minden családtag örül. Hogy megtaláljuk a személyre szabott ajándékot, érdemes többször is átböngészni a kínálatot. A könyvesbolti látogatás során pedig nem csak képeket és fülszövegeket mustrálhatunk, hanem az elkészült terméket a maga könyvillatú, utánozhatatlan valójában is. Emellett pedig érdemes böngészni a Libri Könyváruházak rendkívül színes decemberi programját, hiszen akár dedikáltathatjuk is az ajándék köteteket a számos könyvbemutató alkalmával.

„Örülünk, hogy ismét egyre több olyan szerző van, aki fontosnak tartja a közönséggel való személyes találkozást. Ezek a pillanatok megismételhetetlenek, író és olvasó számára egyaránt nagyon fontosak. Ez az a hozzáadott érték, az a vitathatatlan plusz fogyasztói élmény, amit a Libri Könyváruházai adnak a vásárlóknak. A felfokozott karácsonyi hangulatban, rohanásban mi még inkább fontosnak tartjuk ezeket a könyvesboltban töltött, feltöltődésre is alkalmas órákat, délutánokat. És talán ezekkel a programokkal ahhoz is hozzájárulunk, hogy az idei karácsonykor még többen találjanak ajándékként könyvet a fa alatt.” – mondta Liptay Gabriella, a Libri Csoport kommunikációs és marketingigazgatója.

Nézzük hát a naptárt, mit is tartogat a december a könyvrajongók számára! Az alábbi időpontokban kitűnő szerzők újonnan megjelent köteteinek bemutatójára kerül sor:

December 4. – 18.00 – Libri Allee – Müller Péter: Férfiélet, női sors

December 5. – 18.00 – Libri Mammut – Böjte Csaba: A fehér szív útja

December 6. – 18.00 – Libri Mammut – Mautner Zsófia: Főzőiskola

December 7. – 16.00 – Libri Debrecen – Dr. Csernus Imre: A kiút

December 7. – 16.00 – Libri Mammut – Kálmán Olga: Egyenes beszéd

December 14. – 14.00 – Libri Allee – Dr. Csernus Imre: A kiút

A hagyományos könyvbemutatók mellett egy igazi újdonságra is készül a Libri, melynek első két állomása december 12-én a Libri Allee-ban, illetve december 13-án Debrecenben lesz. Este 18 órától ezeken a napokon első alkalommal várja az érdeklődőket a Stahl-Libri Olvasóklub, mely azoknak kínál szórakozást, akik már éppen elolvasták az új könyvsorozat valamelyik tagját, amely Stahl Judit ajánlásával, válogatásában kínál nívós, szórakoztató irodalmat az olvasóknak. Krimik, thrillerek és elgondolkodtató, tartalmas regények. Olvasás után az élményekről Stahl Judittal és a többi olvasóval lehet beszélgetni az Olvasóklubban. A részvételhez itt regisztráció is szükséges.

A könyváruházak részletes programjairól folyamatosan lehet tájékozódni a honlapon, az Események menüpontban. Persze nem csupán az események miatt éri meg decemberben Libri Könyvesboltban vásárolni. Extra meglepetés: ha valaki e hónapban

5000 Ft feletti értékben, akkor 80%-os kedvezménnyel, mindössze 399 Ft-ért egy exkluzív, kereskedelmi forgalomban nem kapható Márai Sándor ajándékkönyv, egy közel 100 oldalas válogatáskötet tulajdonosa is lehet. Szintén az 5000 Ft feletti vásárlásokat díjazza egy kedvezmény kuponfüzet, mellyel nem csak a következő könyvvásárlásunkat könnyíthetjük meg, de számos partnercégnél is beváltható kedvezményeket találhatunk benne. A könyvesboltokban megtalálható a Libri Magazin őszi-téli száma is, mely segít a karácsonyi könyvkínálat áttekintésében, benne számos érdekes interjú olvasható: Ugron Zsolna, D. Tóth Kriszta, Mosolyka, Sándor Erzsi, Csáki Judit és Alföldi Róbert, Kálmán Olga, Máté Gábor, dr. Csernus Imre, Stahl Judit és Bíró Kriszta gondolatait e fórumon is olvashatjuk.

Kellemes böngészést, könyvekben gazdag decembert kívánunk!

www.libri.hu

A Libri Csoport Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő cégcsoportja. Érdekeltségei közé tartozik a PORT.hu, Fidelio és Bóbita kiadványokat tulajdonló Libri Média Kft., a szinház.hu színházi portál, a Park Kiadó, a Helikon Kiadó, a Trubadúr Kiadó, a Kolibri Gyerekkönyvkiadó, Diafilmgyártó Kft. és az egyre közismertebb Libri Kiadó is. A csoport meghatározó tagja, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. évente 1,6 millió vásárlót szolgál ki országos méretű könyvesbolthálózatában, 34 boltjával és webáruházával. 8 alkalommal nyerte el a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által alapított Az Év Kereskedője-díjat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek