INFÓ

Fogyatékkal élő gyerekek karácsonyát teszi boldogabbá a Szerencsejáték Zrt.

2013. november 27., szerda 13:07 |

Az elmúlt évek gyakorlatát folytatva, idén is nagyszabású jótékonysági rendezvénysorozatot szervez a Szerencsejáték Zrt. Ezúttal fizikai és szellemi fogyatékkal élő gyermekeket ajándékoz meg színes programokkal.

A közel 180 megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztató vállalat idén a Marczibányi Téri Művelődési Központtal közösen, összesen hat nagyvárosba: december 3-án Miskolcra, december 5-én Szegedre, december 6-án Győrbe, december 10-én Székesfehérvárra, december 12-én Pécsre és végül december 13-án Budapestre visz élményt és ajándékokat a gyermekek számára.

2012-ben a Szerencsejáték Zrt. kórházak gyermekosztályait látogatta meg.
2012-ben a Szerencsejáték Zrt. kórházak gyermekosztályait látogatta meg.

A környékről érkező gyerekeknek és fiataloknak délelőtt színházi előadással, délután pedig táncházzal és kézműves foglalkozással kedveskednek. A jótékonysági programsorozatot idén is vállalati önkéntességgel kötötte össze az ötletgazda Szerencsejáték Zrt., így az ott dolgozó kollégák nagy számban segítenek a táncház koordinálásban, valamint együtt kézműveskedhetnek a fiatalokkal. Az eseményekről a Class FM műsorvezetői élő adásban jelentkeznek be a rádióhallgatóknak.

Az elmúlt években olyan gyerekprogramokkal készültek a szervezők, mint például 2010-ben a Diótörő balett a Magyar Állami Operaházban, két évvel ezelőtt a Pán Péter előadás a RaM Colosseumban. Tavaly 11 kórház gyermekosztályát látogatta meg a szerencsegyár a Momentán Társulattal közösen.

 
2012-ben a Szerencsejáték Zrt. kórházak gyermekosztályait látogatta meg.

„A Szerencsejáték Zrt. célja az idei programsorozattal is a társadalom érzékenyítése. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy a fogyatékkal élő emberek is értékes tagjai társadalmunknak.” – mondja el Tulik Ágnes, a cég szóvivője.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta